WhatsApp-logo groen.

WhatsApp kampt met grote storing, berichten sturen niet mogelijk [Update: opgelost]

WhatsApp had vanmorgen te kampen met een grote storing. Het was daardoor niet mogelijk om berichten te versturen of te ontvangen. Het ligt dus niet aan je gloednieuwe iPhone X ;-)

Mocht je je nieuwe iPhone X aan het instellen zijn en gemerkt hebben dat WhatsApp niet werkt: het ligt niet aan je nieuwe iPhone. WhatsApp kampt namelijk met een langdurige storing, waardoor het niet mogelijk is om berichten te versturen.

Langdurige WhatsApp-storing

De storing bij WhatsApp begon vanochtend en het is nog niet bekend waardoor dit precies veroorzaakt is. Op de website AlleStoringen.nl kwamen de eerste meldingen rond 09:00 binnen en er zijn sindsdien al bijna 10.000 klachten gemeld. De meeste meldingen lijken uit Europa te komen, dus het ziet er niet naar uit dat het om een wereldwijde storing gaat.

De storing is opgelost om 10:20 uur.

Storing bij WhatsApp.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 03 november: De storing lijkt voor het grootste deel opgelost. Het artikel is hierop bijgewerkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2017, 11:04
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.