Barbie-film

Weekend kijktips: Barbie, Indiana Jones, The Family Plan en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

The Family Plan

Mark Wahlberg is vanaf dit weekend te zien in een typische actiekomedie, geregisseerd door HBO-veteraan Simon Cellan Jones en met verder in de hoofdrollen Michelle Monaghan en Ciarán Hinds. Het draait om een elite-overheidsmoordenaar die ondertussen familieman is geworden. Hij wordt gedwongen om met zijn vrouw, tienerdochter, tienerzoon en tien maanden oude baby op roadtrip te gaan door het hele land. Daar blijken onverwacht toch nog weer vijanden uit zijn verleden op te duiken. The Family Plan is door de critici niet zo best ontvangen, maar is toch de moeite om even te kijken.

Bekijken: The Family Plan op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Indiana Jones and the Dial of Destiny 

Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische archeoloog voor dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise – een groot, wereldomvattend, spannend filmavontuur. Samen met Ford spelen Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Pain and Glory), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom), Boyd Holbrook (Logan), Ethann Isidore (Mortel) en Mads Mikkelsen (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) de hoofdrollen. De film is geregisseerd door James Mangold (Le Mans ‘66, Logan) en geschreven door Jez Butterworth & John-Henry Butterworth en David Koepp en James Mangold, gebaseerd op karakters gecreëerd door George Lucas en Philip Kaufman, geproduceerd door Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel, met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten. John Williams, die elk Indiana Jones-avontuur heeft gescoord sinds de originele Raiders of the Lost Ark in 1981, heeft opnieuw de score gecomponeerd. 


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Chicken Run: Dawn of the Nugget

Een groep onbevreesde kippen werkt samen om alle pluimvee te redden van een onheilspellende, nieuwe dreiging: een nabijgelegen boerderij waar iets verdachts gebeurt.

The Crown (seizoen 6)

Het zesde en laatste seizoen van The Crown wordt dit weekend afgesloten op Netflix met de laatste vier afleveringen. Deze laatste delen in het langlopende koninklijke drama vertellen de langdurige gevolgen van de vroegtijdige dood van prinses Diana in 1997. Elizabeth Debicki, Dominic West en Imelda Staunton keren terug in hun rol als respectievelijk Diana, Prins Charles en Koningin Elizabeth II, terwijl nieuwkomers voor seizoen 6 deel 2 onder andere Meg Bellamy als Kate Middleton en Ed McVey als Prins William zijn.

Kandahar

Een undercover CIA-agent komt vast te zitten in vijandig gebied in Afghanistan nadat zijn identiteit ontmaskerd wordt. Terwijl vijandelijke troepen de jacht op hen hebben geopend probeert hij met zijn vertaler het verzamelpunt te bereiken.

Carol & The End of the World

Een nieuwe animatieserie voor volwassenen op Netflix. Deze serie van tien afleveringen, gemaakt door voormalig Community-schrijver Dan Guterman, speelt zich af in een wereld waar de aarde op het punt staat te worden vernietigd door een andere planeet. Hoofdpersoon is een ongemakkelijke vrouw, die moeite heeft om rekening te houden met het dreigende uitsterven van de mensheid. Bij de stemmen horen we onder andere Martha Kelly, maar ook Bridget Everett, Michael Chernus, Beth Grant, Mel Rodriguez en als gaststerren Gillian Jacobs, Danny Pudi, Alison Brie, Stephen Colbert en Tim Heidecker.

Yu Yu Hakusho

Netflix heeft momenteel echt iets met anime, waaronder de nieuwste op manga-geïnspireerde Yu Yu Hakusho. De film was vijf jaar in de maak en is gebaseerd op de populaire anime-serie met dezelfde naam. Deze live-action hervertelling draait om Yusuke Urameshi, een jonge man die – nadat hij stierf terwijl hij een kleine jongen redde – als een demon naar de aarde wordt teruggestuurd. Zowel oude als nieuwe anime-fans zullen er genoeg aan te beleven hebben.

Archer (seizoen 14)

De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is. 


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

The Northman

Een Noorse prins, Amleth genaamd, zint op wraak als zijn vader wordt vermoord. Tijdens zijn jacht op de moordenaar, gaat hij door diepe, donkere dalen.

Los Farad (seizoen 1)

De dag waarop Oskar, een typische buurtjongen, de mysterieuze en rijke familie Farad ontmoet, verandert zijn leven voorgoed. Oskar zal alles op het spel zetten in de wereld van de internationale wapensmokkel. In Marbella, waar de Farads wonen, wachten hem luxe, adrenaline en intense emoties, maar ook een keerzijde van geweld en cynisme die zijn toewijding op de proef stelt. 

Reacher (seizoen 2)

Jack Reacher, de actieheld van Lee Child, keert dit weekend terug voor meer actie op Prime Video. Het tweede seizoen is gebaseerd op de elfde Jack Reacher-roman van de acteur, genaamd Bad Luck and Trouble (voor het geval je het originele verhaal zelf nog eens wilt nalezen). Wanneer een lid van zijn voormalige legereenheid wordt vermoord, is Jack Reacher niet tevreden met de gang van zaken en begint aan een missie om de waarheid te achterhalen. Hij kent daarbij geen beperkingen. De eerste drie (van de acht ) afleveringen zijn nu beschikbaar om te streamen.


HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Barbie

‘Barbie’ volgt een van de poppen die in Barbieland woont. Ze wordt van school gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit vervolgens om op avontuur te gaan in de echte wereld. 



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Inside Greenpeace (seizoen 1)

Volg een jaar uit het leven van milieuactivisten binnen de beroemde Greenpeace-organisatie terwijl ze wereldwijd reizen voor meer bewustzijn, promotie van juridische campagnes en wetenschappelijk onderzoek doen in hun missie om de planeet te redden. 


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Sleepers (seizoen 2 – aflevering 1)

Rechercheur Martin Oudkerk is als 18-jarige jongen door zijn criminele stiefvader Henk naar de politieschool gestuurd, zodat hij later informatie door kan spelen. Martins wereld verandert als Henk wordt vermoord door een nieuwe groep nietsontziende criminelen. Als zij Martin dwingen informatie door te geven, moet hij alles op alles zetten om zichzelf staande te houden en zijn gezin te beschermen. Als Martin uiteindelijk geen kant meer op kan, wordt hij gedwongen grenzen over te gaan. 


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

The Last Night of Amore

Politie-luitenant Franco Amore wordt de avond voor zijn pensionering opgeroepen om een plaats delict te onderzoeken waar zijn beste vriend en oude partner Dino is vermoord tijdens een diamantoverval. 

Toen we van de Duitsers verloren

In de zomer van 1974 stuit de 12-jarige Jonas op zijn klasgenoot Daan. Ze besluiten maar samen op te trekken in de lege stad, omdat iedereen op vakantie is. Hun hoofd is vol van hun klasgenoot Catootje, die plotseling is verdwenen. 

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.