Apple brengt watchOS 5.3.2 uit voor Apple Watch Series 4 met oudere iPhones

Gebruik je je Apple Watch met een oudere iPhone die niet geschikt is voor iOS 13? Dan heeft Apple een kleine update voor de Apple Watch voor je. Met watchOS 5.3.2 kun je weer even vooruit en zijn de belangrijkste bugs weggewerkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

watchOS 5.3.2 voor Apple Watch Series 4

watchOS 5.3.2 verscheen afgelopen maand al voor de Apple Watch Series 1, 2 en 3. Nu komt er ook een update voor de Apple Watch Series 4 bij, maar dan speciaal voor mensen met een iPhone 5s of een iPhone 6. Het zal gaan om een vrij kleine gebruikersgroep. Deze mensen kunnen geen iOS 13 installeren en kunnen dus ook niet updaten naar watchOS 6. Je mist dan de beveiligingsverbeteringen die Apple heeft doorgevoerd. Het zal om een vrij kleine groep gebruikers gaan, die precies over de juiste combinatie van apparaten beschikken.


watchOS 5.3.2 bevat een aantal beveiligingsverbeteringen, waarvan de belangrijkste is dat een aanvaller op afstand een app kan afsluiten of willekeurige code kan uitvoeren. Dit is een algemene omschrijving die Apple wel vaker voor beveiligingslekken gebruikt.

Digital Crown op de Apple Watch Series 4.

Heb je een iPhone 6s of nieuwer? Dan kun je gewoon iOS 13 installeren en in veel gevallen ook watchOS 6. De update voor Series 3 en 4 is al uit, terwijl de update voor Series 1 en 2 er nog aan komt.

Heb je een iPhone 5s of 6? Dan kon je al eerder watchOS 5.3.2 voor de Series 1, 2 en 3 installeren en vanaf vandaag ook de update voor de Series 4.

Heb je een Apple Watch Series 0? Dan kun je geen update meer installeren en blijf je zitten op watchOS 4.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.