Berichten sturen op je Apple Watch.

watchOS 2.2.1 nu beschikbaar voor de Apple Watch

Apple heeft vanavond een update uitgebracht voor watchOS 2.2. In watchOS 2.2.1 worden opnieuw enkele bugs aangepakt die in de eerdere versie van watchOS nog aanwezig waren.

apple-watch-berichten-antwoorden
Apple heeft vandaag watchOS 2.2.1 voor de Apple Watch uitgebracht. watchOS 2.2.1 is de vierde update van watchOS 2, na watchOS 2.1 op 8 december 2015 en watchOS 2.2 in maart. watchOS 2.2.1 lost verdere bugs op die in eerdere versies van watchOS nog aanwezig waren.

Bugfixes voor de Apple Watch met watchOS 2.2.1

Welke bugs er met de update precies verholpen worden, is op dit moment nog niet duidelijk. Zodra hier meer duidelijkheid over is, passen we dit artikel aan. In watchOS 2.2 kreeg de Apple Watch een vernieuwde Kaarten-app en kwam de mogelijkheid om twee Apple Watches aan één iPhone te koppelen, terwijl er ook enkele bugs opgelost waren.

watchOS 2.2.1 installeren

Apple Watch-bezitters kunnen watchOS 2.2.1 installeren vanaf de iPhone. In de Apple Watch-app is de update te vinden bij Algemeen > Software-update. De update wordt gedownload op de iPhone, waarna hij draadloos zal worden doorgestuurd naar de Apple Watch. Het is wel noodzakelijk om de Apple Watch aan de stroom te leggen.

Apple bracht vorig jaar watchOS 2 uit. In deze Apple Watch-update is ondersteuning voor onder andere native applicaties en complicaties toegevoegd. In ons dossier lees je alles over de nieuwe functies van watchOS 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2016, 19:10
Categorie iOS
Onderwerpen apple watch, watchos, watchos 2

watchOS

watchOS is het besturingssysteem van de Apple Watch. Ontdek in dit overzicht de nieuwste functies en tips, zodat je meer uit je Apple TV haalt!

watchOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.