watchOS 2.2.1 nu beschikbaar voor de Apple Watch

Apple heeft vanavond een update uitgebracht voor watchOS 2.2. In watchOS 2.2.1 worden opnieuw enkele bugs aangepakt die in de eerdere versie van watchOS nog aanwezig waren.

apple-watch-berichten-antwoorden
Apple heeft vandaag watchOS 2.2.1 voor de Apple Watch uitgebracht. watchOS 2.2.1 is de vierde update van watchOS 2, na watchOS 2.1 op 8 december 2015 en watchOS 2.2 in maart. watchOS 2.2.1 lost verdere bugs op die in eerdere versies van watchOS nog aanwezig waren.

Bugfixes voor de Apple Watch met watchOS 2.2.1

Welke bugs er met de update precies verholpen worden, is op dit moment nog niet duidelijk. Zodra hier meer duidelijkheid over is, passen we dit artikel aan. In watchOS 2.2 kreeg de Apple Watch een vernieuwde Kaarten-app en kwam de mogelijkheid om twee Apple Watches aan één iPhone te koppelen, terwijl er ook enkele bugs opgelost waren.

watchOS 2.2.1 installeren

Apple Watch-bezitters kunnen watchOS 2.2.1 installeren vanaf de iPhone. In de Apple Watch-app is de update te vinden bij Algemeen > Software-update. De update wordt gedownload op de iPhone, waarna hij draadloos zal worden doorgestuurd naar de Apple Watch. Het is wel noodzakelijk om de Apple Watch aan de stroom te leggen.

Apple bracht vorig jaar watchOS 2 uit. In deze Apple Watch-update is ondersteuning voor onder andere native applicaties en complicaties toegevoegd. In ons dossier lees je alles over de nieuwe functies van watchOS 2.

Bekijk ook

watchOS: het complete overzicht

Alles over watchOS, de software waarop de Apple Watch draait. Op welke Apple Watch is watchOS beschikbaar, welke versies zijn er en wat zijn de releasedata? In dit artikel praten we je bij over alles wat je wil weten over watchOS.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.