Apple TV met remote, foto via Shutterstock (shutterstock_372008458)

tvOS 9.2.1 voor de nieuwste Apple TV nu beschikbaar om te downloaden

Er is een nieuwe update verschenen voor de vierde generatie Apple TV. tvOS 9.2.1 lost enkele bugs en problemen op, zodat de Apple TV weer een stukje stabieler wordt dan voorheen.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV met remote, foto via Shutterstock (shutterstock_372008458)
Als je een vierde generatie Apple TV hebt, dan kun je nu naar je televisie rennen voor een nieuwe update. Apple heeft namelijk zojuist tvOS 9.2.1 voor de Apple TV beschikbaar gesteld. De update was al enige tijd beschikbaar als betaversie, maar is nu dus voor iedereen te downloaden. De update bevat geen nieuwe functies, maar lost alleen enkele bugs en problemen op.

tvOS 9.2.1 lost problemen met Apple TV op

Hoewel deze nieuwste versie de afgelopen tijd als beta beschikbaar was, is het nog onduidelijk welke bugs en problemen er precies opgelost zijn. tvOS 9.2 bracht een hoop nieuwe functies, zoals het aansluiten van een Bluetooth-toetsenbord, het plaatsen van apps in mappen en de toevoeging van iCloud-fotobibliotheek. Mogelijk lost tvOS 9.2.1 problemen met één van deze functies op.

Zodra er meer bekend is over de exacte bugfixes, updaten we dit artikel met de nieuwste informatie. De Apple TV geeft doorgaans geen uitgebreide releasenotes, maar licht alleen grote nieuwe functies uit in een aparte pagina in de Instellingen-app.

tvOS 9.2.1 downloaden op de Apple TV

Je kunt de nieuwste versie van tvOS voor de Apple TV downloaden via de Instellingen-app. De exacte instructies voor het downloaden van deze nieuwe update vind je in ons aparte tip-artikel over het updaten van je Apple TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2016, 21:25
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, tvos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.