tvOS 9.2.1 voor de nieuwste Apple TV nu beschikbaar om te downloaden

Er is een nieuwe update verschenen voor de vierde generatie Apple TV. tvOS 9.2.1 lost enkele bugs en problemen op, zodat de Apple TV weer een stukje stabieler wordt dan voorheen.

Apple TV met remote, foto via Shutterstock (shutterstock_372008458)
Als je een vierde generatie Apple TV hebt, dan kun je nu naar je televisie rennen voor een nieuwe update. Apple heeft namelijk zojuist tvOS 9.2.1 voor de Apple TV beschikbaar gesteld. De update was al enige tijd beschikbaar als betaversie, maar is nu dus voor iedereen te downloaden. De update bevat geen nieuwe functies, maar lost alleen enkele bugs en problemen op.

tvOS 9.2.1 lost problemen met Apple TV op

Hoewel deze nieuwste versie de afgelopen tijd als beta beschikbaar was, is het nog onduidelijk welke bugs en problemen er precies opgelost zijn. tvOS 9.2 bracht een hoop nieuwe functies, zoals het aansluiten van een Bluetooth-toetsenbord, het plaatsen van apps in mappen en de toevoeging van iCloud-fotobibliotheek. Mogelijk lost tvOS 9.2.1 problemen met één van deze functies op.

Bekijk ook

Dit zijn de nieuwe functies in tvOS 9.2 voor Apple TV

tvOS 9.2 brengt een aantal handige nieuwe functies naar de vierde generatie Apple TV. Welke nieuwe functies kun je allemaal verwachten? In dit artikel vind je een handig overzicht van wat komen gaat.

Zodra er meer bekend is over de exacte bugfixes, updaten we dit artikel met de nieuwste informatie. De Apple TV geeft doorgaans geen uitgebreide releasenotes, maar licht alleen grote nieuwe functies uit in een aparte pagina in de Instellingen-app.

Bekijk ook

Zo zie je welke nieuwe functies op de Apple TV zijn toegevoegd

Op de Apple TV kun je snel zien wat er allemaal nieuw is sinds de laatste tvOS-update. In deze tip lees je waar je deze info kunt vinden.

tvOS 9.2.1 downloaden op de Apple TV

Je kunt de nieuwste versie van tvOS voor de Apple TV downloaden via de Instellingen-app. De exacte instructies voor het downloaden van deze nieuwe update vind je in ons aparte tip-artikel over het updaten van je Apple TV.

Bekijk ook

Apple TV updaten en apps bijwerken doe je zo

Om de Apple TV te updaten zijn er een aantal handelingen nodig. In deze tip leggen we uit hoe je niet alleen je Apple TV zelf, maar ook afzonderlijke apps kunt updaten om gebruik te maken van e nieuwste functies.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.