Twelve South AirFly maakt je AirPods geschikt voor het vliegtuig

Met de AirPods luisteren terwijl je in een vliegtuig zit? Misschien heb je dan iets aan de nieuwe Twelve South AirFly, een accessoire voor de entertainmentsystemen aan boord van vliegtuigen.

AirFly maakt je AirPods bekabeld

Als je gebruik wilt maken van een in-flight entertaintmntsysteem of het audiosysteem in de sportschool, dan heb je vaak een koptelefoon met plug nodig. Dat is niet handig als je bent overgestapt op draadloze oordopjes, want dan ben je aangewezen op de prullen die het luchtvaartpersoneel verstrekt. Daar doet Twelve South nu iets aan. Ze hebben een draadloze adapter met de naam AirFly uitgebracht die ervoor zorgt dat je AirPods of Bluetooth-oordopjes ook te gebruiken zijn met een dergelijk systeem.


AirFly is ongeveer zo groot als het AirPods-doosje. Je steekt de kabel in het entertainmentsysteem om de fysieke verbinding te maken. Daarna maak je via Bluetooth verbinding met de AirFly. Het apparaatje gaat 8 uur mee en wordt geleverd met een opbergzakje en een oplaadkabel. Zo kun je toch naar goede kwaliteit audio luisteren.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Oorspronkelijk is de AirFly ontwikkeld voor AirPods, maar het werkt ook met alle andere draadloze oordopjes en koptelefoons die met Bluetooth werken. Dus ook met PowerBeats die je op de loopband in de sportschool wilt gebruiken. Het 15,6 gram wegende doosje neem je makkelijk mee. Dit is nou typisch een product dat een heel specifiek probleem oplost, terwijl de doelgroep niet echt groot zal zijn. Je zou het zelfs kunnen gebruiken in combinatie met een autoradio als je alleen een 3,5mm-aansluiting hebt en geen Bluetooth-verbinding.

De AirFly kost $40 via de website van Twelve South en via Amazon.

AirFly doosje

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 mei 2018 om 16:36
Onderwerp
Categorie
Accessoires

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.