Dit hoesje is geïnspireerd op de iMac G3

Denk je ook nog wel eens terug aan die felblauwe iMac van twintig jaar geleden, de iMac G3? Accessoiremaker Spigen heeft het design van deze kenmerkende iMac omgetoverd tot een hoesje voor de iPhone X.

Spigen Classic C1

Het is twintig jaar geleden dat de iMac G3 uit kwam. De vrolijke kleur Bondi Blue van de originele iMac kun je nu opnieuw beleven met de iPhone X. Deze iPhone-hoesjes van Spigen zijn er namelijk op geïnspireerd. Het hoesje heeft de naam Classic C1 en is alleen beschikbaar voor de iPhone X.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Verschillende kleuren
Het is hoesje is zo ontworpen dat het lijkt alsof je de binnenkant van de iPhone kunt bekijken. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw, rood, zwart en groen. Het hoesje bestaat uit twee onderdelen die je in elkaar schuift wanneer je het hoesje om je iPhone plaatst.

iPhone X case Classic C1

Spigen Classic One

Naast de Classic C1 heeft Spigen nog een ander hoesje gemaakt dat geïnspireerd is op een eerder product van Apple, namelijk de originele iPhone. Het hoesje heeft de naam Classic One gekregen en is alleen in combinatie met de Classic C1 te bestellen.

iPhone X case Classic C1

Geld inzamelen via Indiegogo
Spigen is op dit moment bezig met het inzamelen van geld via Indiegogo. Je kunt hier geld investeren als je graag ziet dat beide hoesjes realiteit worden. Een deel van de opties is al uitverkocht, maar er zijn nog een aantal mogelijkheden beschikbaar. Voor de Classic C1 investeer je $25 (ongeveer €20) en samen met de Classic One ben je $35 (ongeveer €30) kwijt.

Bekijk ook

20 jaar iMac: zoveel invloed had de iMac op de computers van nu

De iMac bestaat 20 jaar en dat is reden genoeg om terug te kijken welke invloed de iMac heeft gehad. De iMac zorgde ervoor dat Apple uit een moeilijke periode weer omhoog krabbelde, maar Apple maakte ook wat opmerkelijke keuzes waar niet iedereen blij mee was.

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.