Sonic en Pac Man

Sonic en Pac-Man draaien de rollen om

Sonic komt op bezoek bij Pac Man in de nieuwste versie van de iOS-app. Omgekeerd is Pac Man in een gastoptreden te zien in Sonic Dash, de bekende endless runner.

Sonic op bezoek bij Pac-Man

‘s Werelds bekendste blauwe egel heeft een gastoptreden gescoord in de iOS-versie van de Pac Man-game. Omgekeerd is Pac-Man te vinden nu te vinden in de endless runner Sonic Dash. Maar je moet snel zijn, want het speciale doolhof met de naam ‘Dash Maze’ is alleen tijdelijk te vinden in Pac-Man. In plaats van de gebruikelijke stipjes moet je nu ringen verzamelen en heb je te maken met onzichtbare power-ups. Ook moet je nu karakters uit Sonic’s wereld redden in plaats van fruit en sleutels.

Het is een leuke en gratis update van de bekende game, waar nog honderden andere levels, toernooien en meer in zitten. De originele versie uit 1980 zit er natuurlijk ook in, maar de game is wel helemaal aangepast aan de huidige eisen. Zo houdt het scherm rekening met de ‘notch’ van de iPhone X en kun je de games ook met een MFi-controller spelen.

Pac-Man op bezoek bij Sonic

Andersom kun je in de populaire 3D endless runner Sonic Dash nu ook Pac-Man tegenkomen. Het is een van de karakters die je kunt unlocken. Zo komt het allemaal samen, al is het soms wel wat vreemd: de karakters die Sonic normaal gesproken probeert te bevrijden worden nu opgegeten door de blauwe egel.

Pac-Man bevat alle 256 originele levels, waarbij je tegen betaling de reclames kunt weghalen. De Sonic Dash-doolhoven zijn gratis te spelen, waarbij je tokens kunt verdienen om nieuwe doolhoven vrij te spelen. Ook kun je kronen verdienen om toegang te krijgen tot toernooien. Als je wilt kun je het helemaal gratis spelen, maar wil je sneller vooruit dan kun je de eerder genoemde tokens via een in-app aankoop in handen krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2018, 16:30
Bron Bron Toucharcade
Categorie Apps
Onderwerpen pac-man, sonic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.