Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

tvOS 11.2.5 voor de Apple TV uitgebracht, lost foutjes op

TV-kijkers opgelet: tvOS 11.2.5 met bugfixes is nu beschikbaar voor de Apple TV. Iedereen met een vierde generatie Apple TV of Apple TV 4K kan deze nieuwe versie downloaden.

tvOS 11.2.5 beschikbaar

tvOS 11.2.5 is de afgelopen weken al veelvuldig getest. Apple begon in december 2017 met de eerste beta van deze versie, samen met de beta van iOS 11.2.5. Apple sprong daarmee meteen vier versienummers vooruit, want tvOS 11.2.1 verscheen nog diezelfde avond. In de tussentijd heeft Apple geen nieuwe versies van tvOS uitgebracht.


In tvOS 11.2.5 heeft Apple vooral gefocust op bugfixes en kleine verbeteringen. Apple zou met deze versie ook al een voorschot nemen op de komst van de HomePod en AirPlay 2. Mocht er meer bekend zijn over de exacte inhoud van tvOS 11.2.5, dan werken we dit bericht bij met de meest recente informatie.

Apple TV 4K

Iedereen met de Apple TV (4e generatie) en Apple TV 4K kan deze nieuwe versie downloaden. Dit doe je als volgt:

  1. Ga op de Apple TV naar Instellingen > Systeem.
  2. Kies voor Software-update en wacht tot je de nieuwste versie ziet.
  3. Download en installeer deze versie en wacht tot je Apple TV opnieuw is opgestart.

Bekijk ook

Apple TV updaten en apps bijwerken doe je zo

Om de Apple TV te updaten zijn er een aantal handelingen nodig. In deze tip leggen we uit hoe je niet alleen je Apple TV zelf, maar ook afzonderlijke apps kunt updaten om gebruik te maken van e nieuwste functies.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.