Siri op de Apple Watch.

watchOS 4.2.2 met bugfixes is nu te downloaden

Heb je een Apple Watch, dan kun je deze nu bijwerken naar watchOS 4.2.2. In deze versie zijn enkele bugs verholpen, dus hang je Apple Watch aan de lader en werk hem bij naar deze nieuwe versie!

watchOS 4.2.2 beschikbaar

De afgelopen weken is Apple druk bezig geweest met meerdere bugfixes voor zowel iOS, macOS als tvOS. Ook voor watchOS heeft Apple de afgelopen weken veel beta’s uitgebracht. Het gaat dan om versie watchOS 4.2.2, als update voor watchOS 4.2 op je Apple Watch. Gek genoeg is er dus geen watchOS 4.2.1, want deze versie heeft Apple met de release van vandaag overgeslagen.


Ondanks de testversies, is het nog onduidelijk welke bugfixes er in watchOS 4.2.2 precies verholpen zijn. Er zijn weinig problemen met de Apple Watch bekend, dus het gaat mogelijk om enkele aanpassingen achter de schermen of verbeteringen op het gebied van beveiliging. Wel bleek afgelopen weken dat de Apple Watch Series 3 last heeft van ziekenhuisapparatuur, maar het is nog onduidelijk of dat met een update op te lossen is.

Siri op de Apple Watch.

Je downloadt watchOS 4.2.2 via de Watch-app op je iPhone:

  1. Ga naar Mijn Watch > Algemeen.
  2. Tik op Software-update en wacht tot de update is gedownload.
  3. Hang de Apple Watch aan de lader en wacht geduldig af tot de update is geïnstalleerd.

Terwijl de Apple Watch aan het updaten is, hou je de gekoppelde iPhone in de buurt om het updateproces niet te verstoren. Het updaten van de Apple Watch kan langer dan een uur duren, dus wees vooral geduldig bij het installeren van de update. Zorg er in ieder geval voor dat de verbinding met de oplader niet verbroken wordt.

Bekijk ook

Apple Watch updaten: zo installeer je een watchOS update

Hoe installeer je watchOS updates op de Apple Watch? En waar moet je met de Apple Watch-updates rekening mee houden? iCulture legt het je uit.

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.