tv-kijken met hond

T-Mobile Thuis vanaf deze zomer beschikbaar op de Apple TV

Speciaal aanbod voor KNIPPR-klanten
Kijk je televisie via KNIPPR, dan krijg je een speciaal aanbod om over te stappen naar T-Mobile Thuis. Dit kan dan ook op de Apple TV, want de TV Anywhere-app is vanaf deze zomer ook voor dit Apple-toestel beschikbaar, zo maakte de provider bekend.

T-Mobile TV Anywhere komt naar Apple TV

Onlangs werd bekend dat de televisiedienst KNIPPR stopt. KNIPPR is een dienst van T-Mobile, waarmee je online televisie kan kijken. Kenmerkend voor KNIPPR is dat je een basisbedrag voor de populairste zenders betaalt en dit kan uitbreiden met losse zenders. De dienst bleek echter niet genoeg klanten te trekken, waardoor KNIPPR per 1 juni stopt. T-Mobile biedt deze gebruikers een alternatief aan in de vorm van T-Mobile Thuis met de TV Anywhere-app, die ook naar de Apple TV komt.


T-Mobile biedt naast mobiel ook vast internet en televisie aan voor thuis. Onder de noemer T-Mobile Thuis kun je pakketten afsluiten vanaf €37 per maand voor vast internet en interactieve tv. Behalve dat je dan tv kan kijken via je gewone televisie, kan je ook inloggen in de TV Anywhere-app, zodat je op je iPhone en iPad overal kan kijken. Het goede nieuws is dat deze app vanaf de zomer ook beschikbaar is op de Apple TV. Dat betekent dat het je niet per se hoeft te kijken via het kastje van de provider zelf. Bestaande klanten van T-Mobile Thuis kunnen dus ook van deze Apple TV-app gebruikmaken zodra deze beschikbaar is.

Bekijk ook

KNIPPR gaat op zwart: T-Mobile stopt met haar tv-dienst

T-Mobile, de eigenaar van televisiedienst KNIPPR, trekt de stekker uit de televisiedienst. Met KNIPPR was het mogelijk om voor een laag bedrag live televisie te kijken, ook via de Apple TV. Volgens T-Mobile is het aantal gebruikers te laag.

Aanbod voor KNIPPR-gebruikers
Om KNIPPR-gebruikers tegemoet te komen, biedt T-Mobile twee alternatieven aan. Als je voor 1 september 2018 T-Mobile Thuis afsluit, hoef je geen activatiekosten ter waarde van €30 te betalen. Je moet hiervoor bellen met 0800-0419 en vermelden dat het om de KNIPPR-actie gaat. Een tweede optie voor huidige KNIPPR-gebruikers is drie maanden NLZIET voor €0,01. Je hoeft dan dus niet voor je vaste internet over te stappen naar T-Mobile, mocht je dat niet willen. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je de actiecode invoeren op een speciale website. De instructies daarvoor vinden KNIPPR-gebruikers in de mail die ze vandaag van de dienst ontvangen hebben.

Deze week werd ook bekend dat NLZIET naar de Apple TV komt. Eind mei start daarvan de beta, zodat je vanaf dat moment de Apple TV-app kan testen. Je moet je hiervoor wel opgeven. Kom je in aanmerking voor de NLZIET-actie van KNIPPR, dan kun je de app dus nagenoeg gratis testen. Bovendien werkt Ziggo aan een Apple TV-app. Er komen dus eindelijk meer Nederlandse apps naar de Apple TV.

Bekijk ook

Officieel: NLZIET binnenkort eindelijk met Apple TV-app

NLZIET heeft eindelijk bevestigd dat er een Apple TV-app aankomt, zo kan iCulture als eerste melden. De Apple TV-app van NLZIET is vanaf eind mei beschikbaar voor betagebruikers, waarna de overige NLZIET-gebruikers er later mee aan de slag kunnen.

Met dank aan iCulture-lezer Chris!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.