Spectacles 2 van Snapchat op het strand.

Nieuwe Spectacles Snapchat-bril maakt ook foto’s en is waterbestendig

Snapchat heeft een nieuwe versie van haar Spectacles-bril aangekondigd. De tweede versie is waterbestendig, zodat je er veilig mee naar het strand of zwembad kan. Bovendien kun je naast video's nu ook foto's maken.

Nieuwe Spectacles: tweede Snapchat-bril maakt ook foto’s

Het gerucht ging al en vandaag is het officieel: Snapchat heeft een nieuwe versie van haar bril met camera aangekondigd. De nieuwe Spectacles heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van het eerste model. Allereerst is de bril ook waterbestendig. Dat klinkt gek voor een bril, maar aangezien deze Snapchat-bril ook een camera heeft, is dat lang niet zo vanzelfsprekend. Bovendien is de audio verbeterd, waardoor de filmpjes nu beter klinken dan voorheen. Als je liever een foto dan een video maakt, dan kan dat ook. Door de knop ingedrukt te houden, maak je meteen een foto in een hoge resolutie. De Snaps die je maakt worden volgens Snapchat vier keer sneller naar de app doorgestuurd dan voorheen.

Aan het uiterlijk zijn ook een aantal aanpassingen gedaan. Allereerst is er geen gele ring meer rondom de camera, waardoor het minder opvalt dat er camera’s in zitten. De brillenkoker, waarmee je de bril oplaadt, is bovendien eenderde kleiner dan bij het eerste model, zodat het eenvoudiger is om de zonnebril met je mee te nemen. Het montuur van de bril heeft verder nagenoeg dezelfde vorm, maar hij heeft volgens de eerste hands-ons een betere bouwkwaliteit dan het eerdere model. De batterijduur is verder hetzelfde gebleven. Dat betekent dat je hem bij normaal gebruik een week kan dragen. Met de hoes laad je hem nog eens vier keer op.

De bril is vanaf 3 mei te bestellen via de website van Spectacles. Je kan kiezen uit een zwarte, rode of blauwe variant, waarbij je ook nog de keuze hebt uit twee soorten glazen. In Nederland kost de bril €174,95.

Spectacles 2 van Snapchat met kleinere koker.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2018, 14:30
Bron Bron Techcrunch
Categorie Accessoires
Onderwerp snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.