iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 26 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 26 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag maakte Sonos eindelijk bekend welke Sonos-speakers AirPlay 2 krijgen. Heb je een nieuwer model, dan zit je in ieder geval goed. Maar ook met een ouder model kan je nog steeds profiteren van de komst van AirPlay 2. In ons artikel leggen wij je uit hoe dat werkt. Ook dook er vandaag een video en foto’s op van de iPhone SE 2, maar we weten nog niet zeker of dit hem ook echt is. Als je echt van de gadgets bent, dan is het leuk om te weten dat de nieuwe Snapchat-bril waterbestendig is. Bovendien kan je er nu foto’s mee maken. Je moet nog wel even geduld hebben, want hij verschijnt pas volgende week. En voor als je klant bij T-Mobile Thuis bent, is er ook goed nieuws: TV Anywhere komt naar de Apple TV! Dat en meer in deze iCulture Vandaag van 26 april!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Efteling app met tickets en nieuw menu.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.3+) - bunq laat je nu ook geld storten vanaf een andere bunq-rekening.
  • Efteling (gratis, iPhone, iOS 11.0+) - Je vindt je online Efteling-tickets nu ook in de app. Ook is er een nieuw menu.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.