Sonos kondigt draadloze dock voor iPhone aan

Sonos gaat een Wireless Dock introduceren voor de iPhone en iPod. Met deze dock kun je je muziek afspelen via je ZonePlayer.

sonos-wireless-dockSonos heeft een Wireless Dock WD100 aangekondigd, geschikt voor de iPhone en iPod. Hiermee kun je je Sonos muzieksysteem bedienen, ook wanneer deze over meerdere kamers in huis is verspreid. Met de Wireless Dock krijg je toegang tot muziek die op een aangesloten iPhone of iPod aanwezig is. Je kunt ook muziek vanaf de iPhone draadloos naar je Sonos ZonePlayers sturen. Het accessoire komt eind oktober in Nederland op de markt voor €119.


Het Sonos Wireless Dock is geschikt voor de volgende apparaten: iPod touch (1e, 2e en 3e generatie), iPod Classic, iPod nano (3e, 4e en 5e generatie), iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G en iPhone.

Via: persbericht per mail

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One, Sonos Beam, Sonos Arc, Sonos Era-speakers en de samenwerking met IKEA.

Sonos

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.