Puff Daddy-documentaire vanaf 25 juni op Apple Music

Puff Daddy's documentaire 'Can't Stop, Won't Stop' is vanaf 25 juni te zien op Apple Music. Een nieuwe trailer laat alvast wat beelden zien.

Apple heeft een trailer uitgebracht voor ‘Can’t Stop, Won’t Stop: A Bad Boy Story’. De documentaire over Sean ‘Diddy’ Combs zal vanaf 25 juni exlusief op Apple Music te zien. Het 30 seconden durende spotje laat wat meer beelden uit de documentaire zien.


Puff Diddy documentaire

Trailer ‘Can’t Stop, Won’t Stop’

Het gaat om een vrij lange documentaire, waarin de opkomst van Combs’ Bad Boy Records te zien is. Ook zijn er hedendaagse beelden, waarin Combs en zijn bedrijf zich voorbereiden op het 20-jarige bestaan. Gedurende drie weken kwamen leden van het Bad Boy Records-label bijeen voor uitverkochte shows in Brooklyn. We zien interviews achter de schermen met mensen die de touwtjes in handen hebben in de muziekindustrie, waaronder (surprise!) Apple Music-topman Jimmy Iovine.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De documentaire ging in premiere op het Tribeca Film Festival en nu zal een jaar lang op Apple Music te zien zijn; pas daarna kun je via andere kanalen kijken. ‘Can’t Stop, Won’t Stop’ is één van de pogingen van Apple om eigen content aan te bieden. Daarnaast komen er zo’n 10 tv-shows, zoals ‘Planet of the Apps’ en ‘Carpool Karaoke’. Verder kunnen we nog documentaires over Clive Davis en Cash Money Records verwachten.

De eerste aflevering van ‘Planet of the Apps’ is inmiddels vrijgegeven en werd kritisch ontvangen. De mix van Shark Tank en The Voice draait om het ontdekken van nieuwe apps, maar veel van die apps bestaan al langer of gaan niet zo netjes met privacy om. De kritiek richtte zich echter vooral op het feit dat de tv-show niet vernieuwend is en veel op bestaande talentenjachten lijkt.

Bekijk ook

'iOS 11 legt meer nadruk op muziekvideo's, minstens 10 eigen producties per jaar'

Apple wil in de Muziek-app van iOS 11 meer nadruk leggen op muziekvideo's en eigen producties. Er zullen zo'n 10 zelfgemaakte series en documentaires komen op Apple Music, waaronder eentje over Puff Daddy.

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.