iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 13 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 13 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kon je op iCulture lezen over het verlossende woord van Tim Cook over Apple’s autoplannen: er wordt inderdaad gewerkt aan een technologie voor zelfrijdende auto’s. Voor het overzicht hebben we ook de nieuwe iPad Pro-modellen vergeleken met hun voorganger. Welke nieuwe functies heeft de 12,9-inch iPad Pro en hoe verhoudt de 10,5-inch iPad Pro zich met de 9,7-inch versie? Ook hebben we de vernieuwingen voor de Woning-app en Apple Kaarten in iOS 11 op een rij gezet en bespreken we de nieuwe Logitech Circle 2-camera met HomeKit. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Day One 2 voor de iPhone met nieuwe functies.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Day One journaal + dagboek (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Dagboekapp Day One Journal heeft nu end-to-end-encryptie.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De mailapp met kunstmatige intelligentie Astro werkt nu met Slack en Alexa.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.