Scheduled op de iPhone.

Scheduled helpt je met inplannen van berichten voor iMessage, WhatsApp en meer

Met Scheduled kun je berichten inplannen, waarna je eraan herinnerd wordt wanneer ze verzonden moeten worden. De app werkt met iMessage, WhatsApp, Telegram en andere diensten.

Vergeet jij de dierbaren om je heen vaak een berichtje te sturen op belangrijke momenten, zoals een verjaardag of een sollicitatie, dan kan de app Nederlandse app Scheduled (link) je goed van pas komen. Met de app plan je een bericht in, waarna je hem dankzij een herinnering op het juiste moment kunt versturen. De app werkt met alle bekende chatdiensten en in slechts een paar seconden heb je een bericht ingepland.

Scheduled op de iPhone.

Scheduled helpt je bij het versturen van berichten

Het is in iOS niet zo eenvoudig om berichten in te plannen, waardoor je ze niet vergeet te versturen. Scheduled wil je daarbij helpen door een bericht in te plannen en je eraan te herinneren op het moment dat het verstuurd moet worden. De app werkt heel eenvoudig, zodat je in een paar seconden een berichtje getikt hebt en klaar hebt staan om verzonden te worden. Scheduled verstuurt je berichten dus niet automatisch op het juiste moment, want je moet zelf nog op de verzendknop drukken. De ontwikkelaar vertelde ons dat dit om technische redenen ook niet haalbaar is, maar dat maakt Scheduled juist ook zo handig. Het is ten slotte veel leuker om zelf je bericht te versturen en eventueel aan te passen, in plaats van dat alles geautomatiseerd wordt.

Het enige wat je hoeft te doen, is een contactpersoon selecteren, je bericht in te tikken en een datum en tijd door te geven. Scheduled stuurt je dan een melding zodra het moment van verzenden aangebroken is. Het enige wat je nog hoeft te doen, is om een chatdienst te kiezen. Scheduled werkt met iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, Twitter en e-mail. Je van tevoren ingevoerde tekst wordt dan in een berichtje geplakt, waardoor je het alleen nog hoeft te verzenden. De app kan daarnaast ook verjaardagen uit je contacten importeren.

Berichten inplannen en versturen met Scheduled.

Scheduled is gratis te gebruiken, maar is dan wel beperkt tot het inplannen van drie berichten tegelijk. Wil je meer berichten inplannen, dan betaal je eenmalig €0,99. Voor dat bedrag kun je vervolgens ongelimiteerd berichten plannen en versturen. De ontwikkelaar liet ons verder nog weten dat de app binnenkort nog uitgebreid wordt en het verzendproces versimpeld wordt, onder andere dankzij 3D Touch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2017, 10:35
Categorie Apps
Onderwerpen berichten, imessage, telegram, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.