Archief voor 'berichten'

iMessage op Apple Watch in watchOS 10

Vernieuwd in watchOS 10: zo werkt iMessage op je Apple Watch

Vanaf je Apple Watch kun je gemakkelijk een gesprek voeren in iMessage. In dit artikel leggen we je precies uit hoe je de Berichten-app op je Apple Watch gebruikt. Ook laten we je zien hoe de vernieuwde Berichten-app op de Apple Watch in watchOS 10 eruit ziet.

iMessage plus-menu

Apple kondigt zwaardere PQ3-beveiliging voor iMessage aan

De kans dat je iMessage-berichten in verkeerde handen vallen wordt steeds kleiner. Zeker nu Apple een "baanbrekende" verbetering van de cryptografische beveiliging van iMessage heeft aangekondigd. Deze beschermt tegen een bedreiging die de komende jaren nog niet zal spelen.

iMessage plus-menu

Zo pas je het iMessage plusmenu aan in iOS 17

Het uiterlijk van iMessage verandert in iOS 17. Zo zitten de extra functies van de Berichten-app nu verstopt onder het plusicoon (+). In deze tip leggen wij uit hoe je dit menu naar eigen smaak aanpast.

iMessage

Zo kun je spraakberichten in iMessage versneld afspelen

Spraakberichten in iMessage kun je heel eenvoudig versneld afspelen. Dat is ideaal als je het vervelend vindt om een lang spraakbericht volledig terug te moeten luisteren omdat je dat ene detail gemist hebt. In deze tip leggen we je uit hoe je een spraakbericht in iMessage kunt versnellen op je iPhone, iPad en Mac.