Toch rosegoud voor iPhone 5se, nieuwe Apple Watch-bandjes van nylon

De iPhone 5se zal ook in rosegoud verkrijgbaar zijn en niet in felroze. Ook komen er nieuwe nylon horlogebandjes voor de Apple Watch en een zwarte Milanese loop op 15 maart.

De spanning stijgt wat er volgende maand tijdens het Apple-event zal worden aangekondigd. Zal het een knalroze iPhone 5se zijn? Welnee, zegt Mark Gurman, de man met opmerkelijk betrouwbare bronnen binnen Apple. De iPhone 5se zal gewoon in rosegoud geleverd worden, naast goud, spacegrijs en zilver. Dat is balen voor mensen die hadden gehoopt op een ander kleurtje, maar Apple zou de kleurstelling van de producten consistent willen houden. Ook de iPad Air 3 gaat in rosegoud verschijnen; Gurman weet zelfs al dat er rosegouden nieuwe iPads gebruikt worden op de Apple-campus. Maar er is meer.

iPhone-6c-concept
Op bovenstaande conceptafbeelding van Ferry Passchier kun je de felroze en felblauwe variant inmiddels weer wegstrepen.

Apple zou ook van plan zijn om de 12-inch MacBook en de iPad mini in rosegoud uit te brengen, maar die worden tijdens het evenement op 15 maart nog niet gepresenteerd, ziet Gurman in zijn glazen bol.

Nieuwe Apple Watch-bandjes van nylon

In plaats daarvan staan er op 15 maart drie dingen op het programma: de nieuwe 4-inch iPhone 5s, de iPad Air 3 en nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch. Wat de horlogebandjes betreft: er zullen een zwarte Apple Watch met Milanees bandje (eerder gelekt), nieuwe kleuren voor de sportbandjes en een serie nylon bandjes (‘in NATO-stijl’) te zien zijn. De iPad Air 3 zal hetzelfde eruit zien als de iPad Air 2. Er zit geen 3D Touch in, maar wel een Smart Connector voor het aansluiten van nieuwe accessoires. De iPad Air 3 zou ook een ledflitser aan de achterkant kunnen bevatten om mooiere foto’s te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2016, 21:23
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple watch, ipad air 3, iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.