Space Black Milanese Loop voor Apple Watch

Apple Watch met zwart Milanees bandje gespot in Apple Store

Apple heeft een nieuwe Apple Watch met Space Black Milanese Loop laten uitlekken via de Tsjechische Apple Store. Eerder was het model alleen in zilverkleur verkrijgbaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Zoek je nog een horlogebandje voor je Apple Watch en is zwart jouw favoriete kleur, dan komt er binnenkort iets leuks aan. Op de webpagina van de Tsjechische Apple Store is een spacezwarte Milanese Loop verschenen, bedoeld voor de zwarte Apple Watch, zo ontdekte 9to5Mac. Update: de webpagina is weer snel offline gehaald.

Space Black Milanese Loop voor Apple Watch

Zwarte Apple Watch met Milanese Loop

Apple heeft het nieuwe horlogebandje nog niet officieel aangekondigd, maar uit informatie op de eigen website is wel te lezen dat de Space Black Milanese Loop bedoeld is voor de 42 mm Apple Watch. Hij sluit het beste aan op de stalen variant van de Apple Watch, die eveneens in Space Black verkrijgbaar is. Er waren al zwarte varianten van externe fabrikanten verkrijgbaar, maar deze is officieel van Apple.

De Apple Watch zal later deze maand in Tsjechië en Portugal beschikbaar komen, dus het uitlekken van dit nieuwe horlogebandje lijkt het resultaat van een menselijke fout. Qua specificaties is de spacezwarte versie gelijk aan de normale Milanese Loop in zilverkleur. Apple zou van plan zijn om de nieuwe kleur over ongeveer een week te gaan verkopen. Een koopknop is er nog niet, maar om je alvast voor te bereiden op de prijs: het model met zilverkleurige Milanese Loop kost €819 in de Nederlandse Apple Store.

Apple Watch Chinees Nieuwjaar

Op het moment van schrijven is de Apple Watch met Space Black Milanese Loop nog steeds niet meer zichtbaar op de Apple-website. Mogelijk gaat Apple het later weer offline halen, als ze de fout zien. Gisteren kondigde Apple aan dat ze twee nieuwe Apple Watch-modellen voor de Chinese markt gaan uitbrengen. Het gaat om sportmodellen met een donkerrood bandje, die zo weinig afwijken van de normale sportmodellen dat het niet zo snel collector items zullen worden. Deze uitvoering – speciaal voor het Chinese Nieuwjaar – zal verkocht worden in China, Singapore, Maleisië, Hongkong en Taiwan.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 06 januari: Apple heeft alle verwijzingen naar de zwarte Milanese loop alsnog offline gehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2016, 14:44
Categorie Accessoires
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.