iPad Pro reclamespot

Nieuwe reclamespotjes over portretten, AR en notities

In nieuwe reclamespotjes laat Apple zien hoe portretbelichting op de nieuwste iPhones werkt en hoe je augmented reality en notities gebruikt op een iPad Pro. In het iPad-reclamespotje zien we een bekend gezicht terug.

Apple heeft drie nieuwe reclamespots uitgebracht over de iPhone X en iPad Pro. In het eerste spotje leggen ze de functie portretbelichting nog eens uit. In de 30 seconden durende clip met de titel ‘A New Light’ zien we hoe je lichteffecten als in een studio kunt kijken, zonder dat je een studio nodig hebt. Je krijgt ook meteen de verschillende opties voor portretbelichting te zien.

Update 15 januari: Daarnaast zijn er twee nieuwe spotjes over de iPad Pro (zie verderop).

De functie gebruikt geavanceerde algoritmes om te bepalen hoe het licht op je gezicht valt, van Natuurlijk licht tot Toneellicht. In eerdere video’s legde Apple ook al de nadruk op de mogelijkheden van de iPhone X-camera. Maar je hebt eigenlijk geen iPhone X nodig, want portretbelichting werkt ook op de iPhone 8 Plus. Wil je ook selfies met diepte maken, dan heb je daar wel de True Depth-camera voor nodig.

iPhone reclamespot over portretbelichting

Volgens Apple is er gekeken naar voorbeelden uit de kunst, om te zorgen dat de portretten er zo mooi en natuurgetrouw mogelijk uit zien. Voel je je geroepen om nu meteen een iPhone X te kopen, dan kun je daarvoor tegenwoordig zonder wachttijd terecht in de Apple Store of online.

Hieronder zie je het spotje:

Wil je liever een iPhone 8 Plus kopen, dan kan dat natuurlijk ook. Alle modellen zijn sinds 1 januari wel een euro duurder geworden vanwege de nieuwe thuiskopieheffing.

Nieuwe spotjes voor iPad Pro

Apple heeft ook twee nieuwe reclamespotjes uitgebracht waarin augmented reality en mobiele notities centraal staan. In ‘Augment Reality’ zie je een meisje bezig met een ARKit-app. We hebben haar ook al in eerdere reclamespotjes voor de iPad Pro gezien. Het meisje zet meubels neer in een openbaar park.

Het andere spotje heet ‘Take notes’ en toont hetzelfde meisje in een boom. Ze gebruikt een Apple Pencil en de drag-en-drop-functies van iOS 11 om notities te maken. Beide spotjes zijn 15 seconden lang. Vind je het achtergrondmuziekje leuk? Dat is ‘Go’ van Louis the Child.

De serie spotjes is bedoeld om steeds dezelfde boodschap erin te hameren: de iPad Pro is een prima vervanger voor je laptop. Vooral in iOS 11 werden meerdere functies toegevoegd die ervoor zorgen dat je ook zonder MacBook de deur uit kunt. Aan alleen een iPad Pro heb je genoeg. De iPad Pro is te koop vanaf €737,91 in de Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2018, 9:10
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone X, portret
Devices iPhone 8 Plus, iPhone X

Actuele iPhone 8 Plus deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.