iPhone X waterbestendigheid

iPhone X met abonnement kopen en vergelijken

Vergelijk hier de iPhone X abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone X met abonnement.

- Los vanaf €1.159,- of iPhone X met abonnement

iPhone X kopen met abonnement

Ga jij ook een iPhone X kopen? Dit nieuwe toptoestel van Apple verschijnt op 3 november 2017 en bevat behoorlijk wat nieuwigheden. Op deze pagina houden we je daarom op de hoogte van de iPhone X abonnementen, prijzen en levertijden van de iPhone X. We werken dit overzicht regelmatig bij zodra de eerste aanbiedingen van Nederlandse providers bekend zijn.

iPhone X abonnementen afsluiten in Nederland

Bestel jouw iPhone X bij de volgende providers: Of bij de volgende shops:

iPhone X zijkant smal

iPhone X abonnement prijzen

Hieronder zie je welke providers al prijzen bekend hebben gemaakt. We breiden onze prijsvergelijker gaandeweg uit met steeds meer aanbiedingen. Om je maandbedrag te verlagen kun je ervoor kiezen om een groter bedrag vooraf te betalen.


Dit zijn de iPhone X abonnementen bij de vier grote providers:

iPhone X bij T-Mobile

T-Mobile biedt de iPhone X aan in combinatie met een databundel van 1GB, 5GB, 10GB of onbeperkte data. Bellen is altijd onbeperkt. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel je eenmalig bijbetaalt voor de iPhone X. De rest betaal je via een maandelijks bedrag.
Voorbeeld: iPhone X met 5GB data en eenmalig €150 bijbetalen: voor €59 per maand.

iPhone X bij T-Mobile bekijken

iPhone X bij Vodafone

Bij Vodafone kies je voor de RED-abonnementen met 3GB, 10GB of 20GB data, dat je kunt verdubbelen als je ook Ziggo hebt. Onbeperkt bellen is altijd inbegrepen.
Voorbeeld: iPhone X met 20GB data en onbeperkt bellen met eenmalig €103 bijbetalen: voor €63 per maand.

iPhone X bij Vodafone bekijken

iPhone X bij KPN

KPN biedt je de keuze uit bundels van 1GB tot wel 50GB per maand. Je bepaalt zelf de prijs die je bijbetaalt.
Voorbeeld: iPhone X met 20GB data met onbeperkt bellen en €220 eenmalig bijbetalen: voor €59 per maand.

iPhone X bij KPN bekijken

iPhone X bij Tele2

Ook bij Tele2 kun je goed terecht voor de iPhone X. Vooral Unlimited is erg gewild, maar je kunt ook voor 2GB, 5GB of 10GB data kiezen. Dan ben je nog goedkoper uit.
Voorbeeld: iPhone X met 10GB data en eenmalig €216 bijbetalen: voor €56 per maand.

iPhone X bij Tele2 bekijken

iPhone X met abonnement kopen in Nederland

Apple brengt dit najaar drie nieuwe toestellen uit, waaronder de iPhone X. Dit is het meest vernieuwende toestel van de drie, met een OLED-scherm, gezichtsherkenning en draadloos opladen. Sta je te popelen om een iPhone X te kopen maar moet moeten de kosten wel overzichtelijk blijven, dan kun je het beste kiezen voor een abonnement. Met een iPhone X abonnement weet je waar je aan toe bent, omdat je een vast maandbedrag voor je toestel betaalt.

Doosjes iPhone 8 en iPhone X

iPhone X met abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone X met abonnement, of liever voor een losse iPhone X in combinatie met een sim only? Die keuze is heel persoonlijk. Bij een iPhone X abonnement wordt alles voor je geregeld en heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, gedurende de de hele looptijd van het contract. Maar door alles zelf te regelen kun je soms een mooie, goedkope iPhone vinden. Dankzij onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die bij jou past.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!