iPhone X waterbestendigheid

iPhone X met abonnement kopen en vergelijken

Vergelijk hier de iPhone X abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone X met abonnement.

iPhone X kopen met abonnement

Zoek je een iPhone X abonnement? Dit toestel bevat behoorlijk wat vernieuwingen ten opzichte van zijn voorganger en heeft als voordeel dat het toestel al wat langer op de markt is, waardoor de prijs van de iPhone X inmiddels aardig is gezakt. Je betaalt dan ook niet meer de hoofdprijs, maar kunt veel interessante aanbiedingen vinden, ook bij de Nederlandse providers. Op deze pagina houden we je daarom op de hoogte van de beste iPhone X aanbiedingen.

iPhone X abonnement prijzen

Hieronder zie je de beste iPhone X abonnementen, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste iPhone X deals met een selectie uit het aanbod van onze partners.

Wil je zelf iPhone-aanbiedingen vergelijken, bekijk dan onze iPhone vergelijker.

iPhone X abonnement

iPhone X met abonnement in Nederland

Apple bracht in 2017 drie nieuwe toestellen uit, waaronder de iPhone X. Dit vernieuwende toestel met vrijwel randloos OLED-scherm, gezichtsherkenning en draadloos opladen was meteen een hit, maar veel mensen hikten aan tegen de toch wel hoge prijs. Gelukkig hebben de meeste providers hun maandelijkse kosten voor dit toestel verlaagd. Sta je te popelen om naar een iPhone X te upgraden, dan kan dat nog steeds. Dit toestel is bij Apple zelf uit het assortiment gegaan om ruimte te maken voor de opvolger iPhone XS, maar er is bij de meeste providers nog genoeg voorraad. Je hebt met een iPhone X abonnement overzichtelijke maandelijkse kosten en die liggen een stuk lager dan bij de XS.

iPhone XS abonnementen

iPhone X met abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone X met abonnement, of liever voor een losse iPhone X in combinatie met een sim only? Die keuze is heel persoonlijk. Bij een iPhone X abonnement wordt alles voor je geregeld en heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, gedurende de de hele looptijd van het contract. Maar door alles zelf te regelen kun je soms een mooie, goedkope iPhone vinden. Dankzij onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die bij jou past.

Bij welke providers kan ik de iPhone X bestellen?

Dit toestel is verkrijgbaar bij:

Waarop letten bij het afsluiten van een iPhone X abonnement?

Helaas is een gratis iPhone X abonnement niet meer mogelijk. Door nieuwe regels omtrent telefoonkrediet moet je vooraf een duidelijk beeld krijgen hoeveel je maandelijks kwijt bent aan je abonnement. Dit geeft jouw beter inzicht in de kosten.

Een iPhone X met abonnement is dan ook de beste oplossing als je je kosten over een langere periode wilt spreiden. De adviesprijs van een losse iPhone X was aanvankelijk 1159 euro en dat betekende ook relatief hoge maandprijzen bij de providers. Gelukkig is dat inmiddels niet meer zo. De iPhone X abonnementen zijn inmiddels flink goedkoper geworden, zodat jij kunt profiteren van nog betere deals. Neem daarom de tijd om de iPhone X abonnementen te vergelijken in onze prijsvergelijker.

Voordat je een iPhone X abonnement afsluit is het goed vom het volgende op een rijtje te zetten:

  • Welke provider heb ik het liefst?
  • Wat is mijn budget, wat wil ik maandelijks betalen?
  • Hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes heb ik maandelijks nodig?
  • Welk model (kleur en opslag) is mijn favoriet?

De iCulture prijsvergelijker maakt het jou gemakkelijk om een iPhone X abonnement te vinden dat bij je past. Je ziet de beste deals meteen bovenaan en je kunt filteren als je een bepaalde kleur of uitvoering zoekt. Soms kan hetzelfde toestel in een andere kleur net iets goedkoper zijn. Heb je een deal gevonden waar je meer over wilt weten, dan verwijzen we je meteen door naar de provider of webwinkel. Zo hoef je zelf niet te zoeken in het totale aanbod van duizenden bundels, aanbiedingen en deals.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
januari 2020