iPhone X waterbestendigheid

iPhone X met abonnement kopen en vergelijken

Vergelijk hier de iPhone X abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone X met abonnement.

- iPhone X prijs los toestel (vanaf €949,-) of kies iPhone X met abonnement

iPhone X kopen met abonnement

Zoek je een iPhone X abonnement? Dit toestel bevat behoorlijk wat vernieuwingen en heeft als voordeel dat het toestel al wat langer op de markt is, waardoor de iPhone X prijs inmiddels aardig is gezakt. Je betaalt dan ook niet meer de hoofdprijs, maar kunt veel interessante aanbiedingen vinden, ook bij de Nederlandse providers. Op deze pagina houden we je daarom op de hoogte van de beste iPhone X aanbiedingen.

iPhone X zijkant smal

iPhone X abonnement prijzen

Hieronder zie je de beste iPhone X abonnementen, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste iPhone X deals met een selectie uit het aanbod van onze partners.

Wil je zelf iPhone-aanbiedingen vergelijken, bekijk dan onze iPhone vergelijker.

iPhone X abonnementen afsluiten in Nederland

Bestel jouw iPhone X bij de volgende providers: Of bij de volgende shops:

iPhone X met abonnement kopen in Nederland

Apple bracht in 2017 drie nieuwe toestellen uit, waaronder de iPhone X. Dit vernieuwende toestel met vrijwel randloos OLED-scherm, gezichtsherkenning en draadloos opladen was meteen een hit, maar veel mensen hikten aan tegen de toch wel hoge prijs. Daar hebben de providers inmiddels iets aan gedaan, door de maandelijkse kosten te verlagen. Sta je te popelen om naar een iPhone X te upgraden, maar moet moeten de kosten wel overzichtelijk blijven, dan kun je kiezen voor een abonnement met vaste maandlasten.

Doosjes iPhone 8 en iPhone X

iPhone X met abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone X met abonnement, of liever voor een losse iPhone X in combinatie met een sim only? Die keuze is heel persoonlijk. Bij een iPhone X abonnement wordt alles voor je geregeld en heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, gedurende de de hele looptijd van het contract. Maar door alles zelf te regelen kun je soms een mooie, goedkope iPhone vinden. Dankzij onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die bij jou past.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!