iPhone X TrueDepth camera

iPhone 8 Plus abonnement: vind de beste deal

Zoek je een iPhone 8 Plus met abonnement, dan vind je hier alle informatie. Bekijk ons koopadvies bij het kiezen van een iPhone 8 Plus abonnement bij alle providers.

iPhone 8 Plus review Refurbished

iPhone 8 Plus met abonnement

De iPhone 8 Plus is bij de meeste providers niet meer met abonnement verkrijgbaar. We raden aan om een refurbished iPhone 8 Plus te nemen of een iPhone 8 Plus als los toestel aan te schaffen. Je kunt dit dan zelf combineren met een sim only-abonnement. Een refurbished toestel is vaak de beste oplossing, omdat hier voldoende aanbod van is te vinden en je bespaart ook nog behoorlijk ten opzichte van de nieuwprijs.


De iPhone 8 Plus werd in het najaar van 2017 geïntroduceerd, tegelijk met de iets kleinere iPhone 8. Het toestel kostte bij introductie 919 euro, maar inmiddels liggen de prijzen veel lager.


iPhone 8 Plus abonnement

iPhone 8 Plus met abonnement of niet?

Lukt het niet meer om een iPhone 8 Plus met abonnement te vinden en heb je een losse iPhone 8 Plus op de kop kunnen tikken, dan heb je natuurlijk nog wel een databundel nodig. Het goedkoopst ben je uit met een sim only. Je kunt dan zelf bepalen bij welke provider je klant wordt, hoeveel data je nodig hebt en of je onbeperkt wilt kunnen bellen. Bekijk de sim only-aanbiedingen in onze prijsvergelijker en je zult ongetwijfeld iets vinden wat bij je past.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Bekijk ook

De beste iPhone aanbiedingen van week 38-2022

Vergelijk de beste iPhone aanbiedingen! Wekelijks zoeken we voor jou de goedkoopste iPhone-aanbiedingen (ook refurbished)! In dit overzicht vind je een iPhone met korting en zie je welke acties er bij providers zijn. Met deze tips vind jij de goedkoopste iPhone!

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2022