Podcase in broekzak

Deze PodCase is bedacht door de oprichter van Pebble

De PodCase is een iPhone-hoes met opbergvak voor je AirPods, waarmee je ze ook meteen kunt opladen. Steun het project via Kickstarter.

Denk je nog met weemoed terug aan de dagen dat Pebble miljoenen binnenhaalde op Kickstarter? Dan kun je nu opnieuw je creditcard trekken, want Pebble-oprichter Eric Migicovsky heeft iets nieuws: de PodCase. Een iPhone-hoes waarin je ook meteen je AirPods kunt opbergen en opladen.

Podcase

PodCase voor je AirPods

Pebble-oprichter Eric Migicovsky wendt zich opnieuw tot Kickstarter om geld bijeen te halen voor zijn volgende project. De PodCase is bedoeld voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus en laadt ook meteen de AirPods op. Er zit een 2500 mAh-batterij in, die de iPhone 7 eenmalig kan opladen. Het is ook genoeg om je AirPods 40 keer op te laden.

Podcase in broekzak

Zo’n PodCase kan ook handig zijn voor vergeetachtige mensen die hun oplaaddoosje zijn kwijtgeraakt. Een iPhone raak je niet zo vaak kwijt. Het team dat de PodCase ontwikkeld heeft bestaat verder uit Pebble’s voormalige industrieel designer Steve Johns en Avegant medeoprichter Allan Evans. In onderstaand filmpje legt Migicovsky uit hoe het werkt.

De hoes zelf laad je op met USB-C, dus als bezitter van een nieuwe MacBook kun je meteen gaan laden. Er zou ook al een hoes voor de iPhone 8 (of iPhone X) in de planning zijn, maar voordat de details daarover worden onthuld wacht het team eerst de aankondigingen op 12 september af.

Via Kickstarter kun je als Early Bird €75 in het project stoppen, waarbij je moet afrekenen in Hong Kong dollars. Je krijgt de Podcase dan in februari 2018 geleverd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2017, 18:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen airpods, beschermhoes, hoesje, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.