Satechi Smart Dual Charging Station.

Satechi’s bureauhouder laadt je iPhone en Apple Watch op met USB-C [CES 2018]

De Satechi Smart Dual Charging Station is een nieuwe dock voor zowel je iPhone als Apple Watch. De houder verbergt je Lightning-kabels en werkt via een USB-C-aansluiting, bijvoorbeeld aan je MacBook of iMac.

Als je nog op zoek bent naar een nieuwe houder voor je Apple Watch, dan is deze nieuwe houder van Satechi misschien een goede optie. Deze dock heeft plek voor zowel je iPhone als Apple Watch en past mooi op je bureau.

Satechi Smart Dual Charging Station

Het aanbod van docks en bureauhouders voor de Apple Watch is vrij groot. Er zijn docks die alleen voor de Apple Watch geschikt zijn, maar er zijn ook houders die zowel je iPhone als Apple Watch opladen. Dit is ideaal voor op een bureau of op je nachtkastje, omdat je dan maar één stekker nodig hebt om twee apparaten op te laden.

Tijdens de CES 2018 heeft Satechi haar nieuwste Smart Dual Charging Station aangekondigd. Deze bestaat uit twee losse onderdelen die je met elkaar kan verwisselen. De ene houder is geschikt voor het opladen van je iPhone, maar je kunt er ook allerlei andere Lightning-accessoires mee opladen, zoals de Apple Pencil of Siri Remote. Aan de afbeeldingen te zien is het niet mogelijk om de AirPods mee op te laden, omdat er vanwege de ondersteuning aan de achterkant te weinig ruimte is voor de oplaadcase.

Satechi Smart Dual Charging Station.

Het andere deel van de dock bestaat uit een houder voor de Apple Watch. Omdat de oplader van de Apple Watch verticaal in de houder staat, werkt de Apple Watch met de Nachtklokmodus. Voor de Smart Dual Charging Station moet je wel je eigen kabels gebruiken. Je hebt dus zowel je Lightning-kabel als de Apple Watch-lader nodig. De kabels werk je vervolgens weg in de houder zelf.

Werkt met USB-C
De houder zelf verbindt je via een USB-C-aansluiting met het stopcontact. Je hebt daar dan dus wel een USB-C-lader voor nodig, zoals Apple’s USB-C lichtnetadapter van €59. Er zijn echter ook goedkopere alternatieve beschikbaar die werken met USB-C. Heb je een MacBook of iMac met USB-C, dan kun je de dock ook daarmee verbinden. Satechi’s houder werkt met maximaal 15W en laadt je iPhone dus iets sneller op dan met de standaard meegeleverde oplader.

Satechi Smart Dual Charging Station met kabels.

De Satechi Smart Dual Charging Stand moet binnenkort beschikbaar zijn via de website van Satachi en heeft een adviesprijs van $64,99. Je kunt kiezen uit een spacegrijze, zilveren of gouden versie. Bestel je via de Satachi-website, dan komen er nog wel verzendkosten bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2018, 11:37
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, usb-c
Devices Apple Watch, iPhone
Software iOS, watchOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.