Philips Hue Adore badkamerspiegel

Philips onthult een badkamerspiegel met HomeKit

Philips Hue Adore

Het Philips Hue-assortiment wordt nog verder uitgebreid. Met de Philips Hue Adore badkamerspiegel kun je je haar kammen, terwijl je opdrachten via Siri geeft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Philips Hue Adore

De Philips Hue Adore zorgt ervoor dat ook je badkamerspiegel slim wordt. Je kunt de spiegel koppelen onderdeel maken van je smart home en vervolgens diensten zoals HomeKit, Alexa en Google Assistent gebruiken. De lamp zit er al standaard in, dus het enige wat je hoeft te doen is de Adore aan de wand vastmaken en op het stroomnet aansluiten. Voor gebruik in de badkamer is gekozen voor een IP44-rating. Je kunt er dus niet mee douchen, maar hij is wel bestand tegen waterspetters en stof.


Een kleurendisco in de badkamer zit er helaas niet in, want de Philips Hue Adore kan alleen witte tinten aan. Je kunt wel koelere en warmere wittinten instellen, maar hebt geen regenboogkleuren in de badkamer tijdens het douchen of badderen. De badkamerspiegel staat al wel op de website van onze partner Beaumotica, alsook op de website van Philips zelf. Eerstgenoemde noemt een prijs van €249,95, en die prijs is ook op andere sites te vinden. De beschikbaarheid zal dan ook niet lang op zich laten wachten; naar verwachting is het volgende maand al zover.

Philips Hue Adore badkamerspiegel

De Adore wordt geleverd met een dimmer en maakt gebruik van ledlampen, die energiezuinig zijn. Wil je met HomeKit bedienen, dan heb je een Bridge nodig. Volgens de fabrikant is de spiegel grondig getest in vochtige omgevingen.

Philips Hue Adore verpakking

Eerder deze week werd ook bekend dat er een Philips Hue LightStrip Outdoor aan komt, Die kan wel 16 miljoen kleuren aan en is ook waterbestendig, maar bedoeld voor buitenshuis. Wil je toch een kleurenspektakel in de badkamer, dan kun je misschien ook deze lichtslang voor buitenshuis overwegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2018, 9:28
Bron Bron The Verge
Categorie Accessoires
Onderwerp philips hue
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.