Philips Hue Lighstrip Outdoor

Philips Hue LightStrip Outdoor is een waterbestendige lichtslang voor de tuin

Gelekt via Nederlandse website

De Philips Hue Outdoor-collectie krijgt binnenkort uitbreiding. De fabrikant gaat een waterbestendige LightStrip Outdoor uitbrengen die je ook in de tuin kunt gebruiken.

De makers van Philips Hue kondigden afgelopen januari een reeks lampen aan voor gebruik in de tuin. Nu deze producten inmiddels in de winkel liggen is het tijd voor iets nieuws: een waterbestendige lichtslang. Deze LightStrip Outdoor is in feite vergelijkbaar met de normale lichtslang, maar dan gemaakt voor gebruik buitenshuis. Je kunt kiezen uit 2 meter of 5 meter lengte. De LightStrip Outdoor lekte uit via de Nederlandse Hue-site.


Terwijl er bij de LightStrip voor binnenshuis een plakstrip aan de achterkant zit, is dat bij de lichtslang voor in de tuin niet het geval. De LightStrip Outdoor is volgens de fabrikant volledig waterbestendig en kan regenwater en kleine plasjes water aan. Je kunt kiezen uit wittinten en het volledige kleurenspectrum, zodat je je tuin in 16 miljoen kleuren kunt laten oplichten. Reken op kleurtemperaturen tussen 2000 en 6500 Kelvin.

Philips Hue Lighstrip Outdoor

De LightStrip Outdoor is met de meegeleverde clips en schroeven te bevestigen aan een muur, plafond of hekwerk. Je kunt de slang ook op de grond in de gewenste vorm neerleggen. De lichtslang is nog niet te koop maar gaat naar verwachting €79 voor het korte model van 2 meter en €129 voor de langere uitvoering van 5 meter kosten. Met een IP67 rating is de slang in ieder geval klaar voor vuil, zand en water.

Philips Hue Outdoor LightStrips

In de winkel vind je al een paar weken de reeds eerder aangekondigde accessoires voor buitenshuis, zoals de Calla-lampjes voor langs het tuinpad, de Ludere bewakingslamp en de Lucca en Inara muurlantaarns. Met een verlengkabel kun je zorgen dat de stroomvoorziening er naartoe loopt. Het werkt samen met HomeKit, dus je kunt je nieuwe lichtslang en alle andere Outdoor-lampen met Siri bedienen. Een overzicht van de Philips Hue-collectie vind je in onze gids.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2018, 19:28
Categorie Accessoires
Onderwerp philips hue
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.