iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 27 juli 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 27 juli? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op deze bloedhete dag moest je misschien wel werken. Ben je van plan om dit weekend de koelte op te zoeken, dan hebben we uit eigen ervaring een tip: ga niet naar het tuincentrum of de bouwmarkt, want ook daar is het niet uit te houden. Ga liever naar een beddenzaak of naar een hypermarkt, waar de airco staat te snorren. Ondertussen kun je nog even door de leukste artikelen van deze dag bladeren. Ook wij deden het rustig aan met nieuws en hielden het hoofd koel met vakantie-oordopjes en andere vakantie-accessoires. En mocht je op vakantie gaan, dan hebben we alvast op weg met apps voor verkeersdrukte en voor pech en noodgevallen onderweg (al hopen we natuurlijk dat je ze niet nodig hebt). Dat en nog veel meer vind je in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Apple Store-app met sessies

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Apple Store (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - De Apple Store-app werkt nu met spraak-zoekopdrachten, maar dat werkt voorlopig alleen in het Engels.
  • bol (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nieuwe productpagina’s.
  • CleanMy®Phone: Opschoner (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Nieuwe interface met coole badges.
  • HODL Real-Time Crypto Tracker (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Nu met prijs-alerts.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.