Philips Hue Explore tafellamp.

Philips komt met nieuwe collectie Hue Explore- en Adore-armaturen

Ook nieuw voor in de badkamer

Philips heeft zojuist een nieuwe collectie verlichting aangekondigd. Het gaat om armaturen voor in huis, waarvan sommige al eerder gelekt waren. Dit is de Hue-collectie voor 2018.

De afgelopen weken lekten er al twee Hue-verlichtingen vroegtijdig uit. Het ging om de Lightstrip Outdoor en de badkamerspiegel met HomeKit. Nu heeft Philips Hue de verlichting officieel aangekondigd met een hele reeks aan nieuwe armaturen voor in en rondom het huis.

Nieuwe 2018 Philips Hue-armaturen

De Devote is een nieuwe hanglamp met een lange kabel. De lamp is voorzien van een E27 White Ambiance-lamp en kost zo’n €80 of €100 voor de uitbreidingsset. Wil je niks aan het plafond hangen, dan is er nog de Explore vloerlamp. Deze staat op een lange poot en is bijvoorbeeld handig voor naast de bank. De kap zelf is te kantelen, zodat je het licht kan richten. Verkrijgbaar voor ongeveer €250. Er is ook een tafelversie met E14-lamp van beschikbaar, die €129,99 kost.

Philips Hue Explore vloerlamp.

De Being-hanglamp is een vrij forse ronde hanglamp. Deze is vooral bedoeld voor boven een eettafel en is beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder wit en zwart. Deze lamp wordt verkocht voor €269,99.

Philips Hue Being hanglamp.

Nieuw voor de badkamer
De nieuwe Adore-serie bestaat uit meerdere armaturen voor in de badkamer. Er is een Adore plafondspot die bestaat uit drie kleine lampjes in een ronde behuizing. Wil je liever over de breedte, dan is er ook de spotlamp die eveneens bestaat uit drie lampjes met GU10-fitting. Deze is er ook in een versie met twee lampjes of in een enkel exemplaar. De verlichte spiegel die eerder gelekt was kost €249,99, maar er is ook een lamp die je boven je huidige spiegel kan hangen. Deze is met een prijs van €169,99 een fractie goedkoper. Om het geheel af te maken is er ook nog de plafondlamp van de Adore-collectie.

Philips Hue Adore spotlamp.

De nieuwe armaturen zijn vanaf nu te bestellen bij onder andere Beaumotica. De meeste lampen zijn ook meteen op voorraad, dus je hebt ze ook nog snel in huis. Nagenoeg elke lamp wordt geleverd met een Dimmer Switch, zodat je de verlichting ook zonder je iPhone kan bedienen. De Dimmer Switch is bovendien in te stellen als HomeKit-schakelaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2018, 17:15
Bron Bron The Verge
Categorie Accessoires
Onderwerp philips hue
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.