Osmo Coding Starter Kit leert kinderen programmeren

Leuk voor de feestdagen?
Tangible Play Inc. is fabrikant van Osmo, een educatief spelsysteem. Nieuw is de Osmo Coding Starter Kit, die nu ook in de Benelux verkrijgbaar is. Met Black Friday-korting!

Osmo Coding Starter Kit

Er zijn al veel meer apps en accessoires om kinderen te leren programmeren. Vaak gaat het om het programmeren van robots, maar Osmo pakt het net iets anders aan. De Osmo Coding Starter Kit bestaat uit drie spellen.


Drie programmeerspellen
In Coding Awbie gebruikt je kind de fysieke programmeerblokken om hoofdpersoon Awbie op het beeldscherm te besturen. Met Coding Jam leer je de creatieve kant van programmeren kennen, om vervolgens hun zelf geprogrammeerde muziek te delen met familie, vrienden en de Jam-community. Coding Duo draait om samenwerken en strategisch denken, om op die manier nieuwe werelden vrij te spelen en meer dan 60 programmeerpuzzels op te lossen.

Osmo Coding Starter Kit

Kritisch denken
De Osmo Coding Starter Kit leert spelers de basisprincipes van het programmeren, maar leert je ook kritisch denken, observeren, muziek maken en op een creatieve manier problemen oplossen. De Osmo Coding Starter Kit is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar.

Om dit pakket te gebruiken heb je een iPad nodig. De Reflective AI-technologie zorgt ervoor dat de iPad-camera de fysieke objecten die voor het apparaat liggen kan zien. De games reageren daarop, zodat digitaal en fysiek in elkaar overlopen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De Coding Starter Kit is de tweede vernieuwde Osmo kit die in de Benelux te koop is. Onlangs introduceerde Osmo ook al de vernieuwde Genius Starter Kit.

Je krijgt momenteel 25% Black Friday-korting bij aanschaf van de Osmo-kits, dus misschien zit er iets voor jouw kind bij:

Deze Osmo-kits zijn ook verkrijgbaar bij Bol.com. Daar heb je bovendien veel meer keuze.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.