Uitgelicht
Apple's WWDC 2024 - de belangrijkste aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Met de Wekdienst in de NOS-app word je wakker met het laatste nieuws

De NOS-app heeft iets nieuws. De Wekdienst van de NOS geeft je elke ochtend een overzicht van al het nieuws, inclusief vooruitblik voor de komende dag.

NOS Wekdienst op de iPhone.
Terwijl jij op één oor ligt, gaat de wereld gewoon door. Met de nieuwe Wekdienst in de NOS-app krijg je elke werkdag om 07:00 ‘s ochtends een melding met het laatste nieuws en nieuwsgebeurtenissen die vandaag op het programma staan.

NOS Wekdienst brengt het nieuws

De Wekdienst is een nieuwsoverzicht van de NOS waarin vooruit gekeken wordt naar het weer van de dag en aankomende nieuwsberichten. Ook ben je met de Wekdienst meteen op de hoogte van al het nieuws van afgelopen nacht. Zo weet je dus meteen wat er wereldwijd speelde terwijl jij lag te slapen.

De Wekdienst bestaat al een tijdje, onder andere op de desktop. Vanaf versie 5.1 wordt de Wekdienst ook geleverd via de iOS-app van de NOS. Elke werkdag om 07:00 en in het weekend om 08:30 krijg je een melding van de NOS-app, met daarin een link naar het bijbehorende Wekdienst-bericht. Je stelt de Wekdienst in door in de NOS-app te gaan naar Meer > Instellingen > Wekdienst. Er is helaas geen mogelijkheid om de Wekdienst alleen voor de doordeweekse dagen in te stellen, zodat je in het weekend ongestoord kunt uitslapen.

Wekdienst van de NOS.

In versie 5.1 van de NOS-app zijn ook andere aanpassingen gedaan. In de categorieën Sport en Voetbal vind je nu in het scorebord de belangrijkste live voetbalscores. Zo kun je dus eenvoudig zien wat de score is van de wedstrijden die nu gespeeld worden. Je kan nu ook meteen naar de juiste categorie springen, zodra je op de voorpagina op de categorietitels tikt.

De NOS-app is onlangs flink vernieuwd en liet je bijvoorbeeld eindelijk meldingen voor sportberichten uitschakelen. Ook is het design toen op de schop gegaan, waarmee het schuifmenu plaatsgemaakt heeft voor de knoppenbalk onderin.

Bekijk ook

Vernieuwde NOS-app laat je nu notificaties voor sport uitschakelen

De vernieuwde NOS-app biedt nu meer keuze voor notificaties. Je kunt meldingen voor sportnieuws uitschakelen, zodat je alleen bericht krijgt van breaking nieuws. Ook is er een nieuwe indeling met een knoppenbalk.

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 november 2017 om 17:30
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.