Wireless Travel Stand

Nomad onthult draadloze oplader om mee te nemen

Accessoiremaker Nomad komt met een nieuwe draadloze oplader. Het grote voordeel is dat je hem rechtop kunt zetten, wat ideaal is voor gebruikers met een iPhone X. Zo hoef je je telefoon niet meer op te pakken wanneer je Face ID nodig hebt.

Nomad Wireless Travel Stand

Accessoiremaker Nomad heeft de Wireless Travel Stand op de markt gebracht. Het is een draadloze oplader voor de iPhone 8 en iPhone X die makkelijk mee te nemen is. De oplader is uitgerust met de Qi-standaard. Je kunt de oplader plat leggen of rechtop zetten dankzij een plaatje dat aan de achterkant zit.

Makkelijk meenemen
Het plaatje dat het mogelijk maakt om de oplader rechtop te zetten, zit aan de achterkant verborgen waardoor de oplader zeer compact is om mee te nemen. De oplader is namelijk ongeveer even groot als de iPhone X. Dat de oplader rechtop kan staan is voornamelijk handig voor gebruikers met een iPhone X. Op deze manier hoef je niet elke keer je telefoon van de oplader de pakken wanneer je Face ID wil gebruiken.

Nomad Wireless Travel Stand

Aparte kabel
De voorkant van de standaard is gemaakt van leer, wat zorgt voor een chique uitstraling. De onderkant bestaat uit een rubberen frame dat ervoor zorgt dat de oplader niet snel verschuift wanneer hij plat op tafel ligt. Er zit echter wel een nadeel aan de standaard. Er zit een aparte kabel bij om hem op te laden. Dat betekent dus dat je een extra kabel mee moet nemen wanneer je ergens heen gaat.

Wireless Travel Stand

De nieuwe oplader van Nomad kost $59,95 (ongeveer €50) en is hier te bestellen. Ben je op zoek naar een draadloze oplader? In onderstaand overzicht zie je wat er momenteel verkrijgbaar is in Nederland.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2018, 20:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen draadloos opladen, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.