Nike+ hartslagmeter deze zomer op de markt?

De Nike+ hartslagmeter voor de iPod en iPhone is bijna klaar, blijkt uit informatie op het forum van Nike. De hartslagmeter zou eigenlijk vorig jaar al uitgebracht worden.

nike+ hartslagNike gaat op 1 juni een Nike+ hartslagmeter lanceren in de VS. Dat blijkt uit een posting op het Nike+ supportforum. Het apparaat zou in sommige winkels al iets eerder in de winkel kunnen liggen. Later die maand komt de Nike+ hartslagmeter ook in Canada beschikbaar, met een wereldwijde beschikbaarheid rond de zomer. Prijs, kleur en compatibiliteit met Apple-producten zou nog niet bekend zijn. In een handleiding voor Nike+iPod van afgelopen september bleek al wel dat er een hartslagmeter in de maak was, maar daarna werd er niets meer van vernomen.

In de handleiding stond dat de hartslagmeter alleen compatibel is met de vijfde generatie iPod nano. Ook in het menu op de iPod is de optie ‘Heart Rate Monitor’ te vinden. Volgens een tipgever van AppleInsider was het de bedoeling om de hartslagmeter gelijktijdig met de iPod nano te lanceren, maar het werd om onbekende redenen uitgesteld. De kans is aanwezig dat de hartslagmeter straks ook in combinatie met de iPhone 3GS en laatste twee generaties iPod touch werkt, aangezien die ook geschikt zijn om in combinatie met de draadloze schoensensor van Nike+ te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2010, 21:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen gezondheid, nike, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.