Nieuwe foto’s tonen iPhone 5 naast iPhone 4 en iPhone 3GS

In nieuwe foto's is de iPhone 5 naast de iPhone 4 en de iPhone 3GS te zien. Hierdoor zie je hoe het grotere scherm zich verhoudt ten opzichte van eerdere iPhones.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 comparison 1Het Chinese iColorOS heeft foto’s van de iPhone 5 gepubliceerd, waarin de nieuwe iPhone naast de iPhone 3GS en iPhone 4 wordt gelegd. Dat terwijl gisteren ook al foto’s opdoken, waarin de voorkant van de iPhone 4S naast het frontje van de iPhone 5 werd gelegd. De iPhone 5 in de foto’s lijkt net als in eerdere foto’s een 4-inch display en een tweekleurige achterkant te hebben.


Het is niet duidelijk hoe compleet de iPhone 5 in de foto’s precies is. Omdat iColorOS alleen foto’s van de buitenkant heeft gedeeld, bestaat er een kans dat ze enkel de eerder gelekte onderdelen in elkaar hebben gezet en dat de iPhone zelf leeg is. Omdat de iPhone naast de iPhone 3GS en iPhone 4 ligt, kun je aan de hand van de foto’s zien hoe de grotere iPhone zich verhoudt tegenover eerdere modellen.

De iPhone 4 die in de foto’s wordt gebruikt heeft een bronskleurige antenneband en een blauwe voorkant. Waarschijnlijk heeft de website bij de iPhone een casemod gebruikt om de kleuren te veranderen. Omdat de iPhone 4S-voorkant gisteren ook al een andere kleur had, zijn deze foto’s mogelijk afkomstig van dezelfde bron.

We weten pas echt zeker hoe de nieuwe iPhone er uitziet zodra deze door Apple wordt aangekondigd. Op 12 september zou er mogelijk een evenement worden georganiseerd waarop Apple dit zal doen.

Via Nowhereelse.fr.

iPhone 5 comparison 2

iPhone 5 comparison 3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2012, 16:11
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5
Devices iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 5
36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.