Reacties voor: Nederlandse videodemo van iPad 2 door OMT

One More Thing heeft de iPad 2 in handen en maakte een filmpje met de eerste indrukken.
Lees het complete artikel → Nederlandse videodemo van iPad 2 door OMT
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
14 reacties
 1. Koen ziet er moe uit :b Zozo, scherm helderder? dat kan ik niet geloven.

 2. Koen heeft een beetje kleine oogjes 😉 Beetje weinig slaap gehad misschien.

  Leuke eerste video van de iPad 2. Ik ben erg benieuwd naar de rest van de bevindingen die gaan komen.

 3. Ik geloof direct dat de gebruikerservaring toch anders is als je de iPad 2 in de hand hebt. Klinkt goed. Ik ben benieuwd of de concurentie een soortgelijke ervaring heeft met het vastpakken. Ik vermoed met wat ik gezien heb dat de concurentie meer baksteen is als de iPad 2. De iPad is goed te doen en bij gebrek aan beter natuurlijk het beste. Nu de iPad 2 er is, kan ik me gaan ergeren vooral als ik een iPad 2 in mijn handen heb gehad. Doen we dan nog maar even niet. Gelukkig heb ik geen vrienden in de buurt wonen die een iPad 2 willen aanschaffen.

 4. Een paar dagen geleden heb ik de iPad1 voor een gereduceerde prijs gekocht. Niet onverstandig blijkt dus. Het is nog steeds een ongelooflijk apparaat voor een nog ongelooflijker prijs. 😀

 5. Overigens klopt het niet helemaal wat hij (koen?) zegt. Hij zegt: verwacht niet goed te kunnen filmen want dan kom je bedrogen uit. De camera’s zijn inderdaad onvoldoende voor foto’s , maar de rear-facing cam schiet hele degelijke 720p video dus er valt wel degelijk goed mee te filmen.

 6. Origineel geplaatst door Benny
  Overigens klopt het niet helemaal wat hij (koen?) zegt. Hij zegt: verwacht niet goed te kunnen filmen want dan kom je bedrogen uit. De camera’s zijn inderdaad onvoldoende voor foto’s , maar de rear-facing cam schiet hele degelijke 720p video dus er valt wel degelijk goed mee te filmen.

  720p zegt weinig. Natuurlijk, het is scherper. Maar als er bijvoorbeeld veel ruis op zit heb je er nog weinig aan. Dan is de ruis scherper.
  Dat is vergelijkbaar met de megapixels van fototoestellen.

  ps: ipad 1 te koop 🙂

 7. Wat ik lees en wat ik heb gezien is gewoon heel netjes beeld van de rear facing cam. Vergelijkbaar met iPhone 4

 8. Een upgrade vind ik het zeker niet waard . . . ik blijf bij mijn iPad 1, misschien dat ik me bij bij de volgende update laat overhalen . . . 😉

 9. Origineel geplaatst door Francis WIllems
  Een upgrade vind ik het zeker niet waard . . . ik blijf bij mijn iPad 1, misschien dat ik me bij bij de volgende update laat overhalen . . .

  Ik doe mijn best om dat ook te doen, maar mijn geest is zooooooo zwak. 🙁

 10. Haha. Ik ken dat gevoel. Wij hebben net besloten op vakantie naar USA te gaan en nu kan ik hem daar natuurlijk niet laten liggen.
  Al zou ik hier voor hetzelfde geld NU de iPad 1 kunnen kopen, maar ik wil de nieuwe!!!

  Origineel geplaatst door Ronald1959
  Origineel geplaatst door Francis WIllemsEen upgrade vind ik het zeker niet waard . . . ik blijf bij mijn iPad 1, misschien dat ik me bij bij de volgende update laat overhalen . . . Ik doe mijn best om dat ook te doen, maar mijn geest is zooooooo zwak.

 11. @ emper:
  Ik lees van zoveel mensen hier op iPadclub dat ze toevallig naar Amerika gaan op de dagen dat daar de iPad 2 wordt gelanceerd, dat ik me af begint te vragen of het continent Amerika van de week tegen Europa is gebotst en naast België ligt. We gaan even de iPad A2 halen. Is toch maar twee uurtjes hier vandaan. In ieder geval sterkte of misschien juist zwakte bij het kopen van de iPad 2.
  Niet dat ik jaloers ben, helemaal niet 🙁

 12. Damnit. Weer een review die niet probeert de cover aan de andere kant vast te klikken. Kan dat nou of niet?

 13. Ik heb ergens gelezen dat dit maar aan een kant kan.
  Je kan de iPad wel omdraaien. De knop zit dan wel bovenaan. Kan zijn dat ik het Stevie bij de introductie van de iPad heb horen zeggen.

 14. Origineel geplaatst door Anonymous
  Damnit. Weer een review die niet probeert de cover aan de andere kant vast te klikken. Kan dat nou of niet?

  Waarom vind je dat zo belangrijk? Zelfs als linkshandige zou het voor mij onnatuurlijk aanvoelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.