iPhone 12 concept

Productnaam ‘iPhone 12 mini’ verschijnt op gelekte stickers

De naam 'iPhone 12 mini' is gelekt op stickers die bedoeld zijn voor de verpakking van iPhone 12 hoesjes.

Eerder deze week beweerde een geruchtenlekker dat de kleinste iPhone 12 de naam iPhone 12 mini krijgt. Vandaag zijn er foto’s die de bewering onderbouwen: het gaat om stickers die Apple op de verpakking voor de siliconenhoesjes gaat plakken. Ze zijn afkomstig van Apple’s internationale distributiecentrum in Ierland. Op de foto zijn drie stickers te zien met de drie beoogde namen. Het 5,4-inch toestel zou dan de ‘iPhone 12 mini’ gaan heten. De andere modellen heten iPhone 12, 12 Pro en 12 Pro Max.

De foto werd gedeeld door geruchtenlekker DuanRui op Twitter, die vorige maand ook folders over de iPad Air liet uitlekken.

Uit de hoesjes is nog niet veel af te leiden over nieuwe kleuren. Het zijn drie siliconenhoesjes in de kleur zwart met modelnummers MHL732M/A en MHLG32M/A. Dit zijn modelnummers die Apple nog niet eerder gebruikt heeft.

De naam van de Pro-modellen is gelijk aan die van de iPhone 11, maar de toevoeging ‘mini’ is nieuw. Apple heeft het al wel gebruikt voor de iPad mini, Mac mini en iPod mini.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2020, 11:17
Bron Bron Twitter
Via Via MacRumors
Categorie Geruchten
Onderwerp iphone 12 mini
Device iPhone 12 mini

Actuele iPhone 12 mini deals

iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is de kleinste van alle nieuwe iPhones. De iPhone 12 mini heeft een 5,4-inch display en is qua fysiek formaat zelfs iets kleiner dan de iPhone SE 2020. De iPhone 12 mini heeft dezelfde specificaties als de iPhone 12: ondersteuning voor 5G, een nieuw design, een verbeterde dubbele camera en ondersteuning voor MagSafe. Met de A14-chip is deze iPhone supersnel. Lees meer over de iPhone 12 mini kopen, prijzen en nog veel meer.

iPhone 12 mini

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.