Productnaam ‘iPhone 12 mini’ verschijnt op gelekte stickers

De naam 'iPhone 12 mini' is gelekt op stickers die bedoeld zijn voor de verpakking van iPhone 12 hoesjes.

Eerder deze week beweerde een geruchtenlekker dat de kleinste iPhone 12 de naam iPhone 12 mini krijgt. Vandaag zijn er foto’s die de bewering onderbouwen: het gaat om stickers die Apple op de verpakking voor de siliconenhoesjes gaat plakken. Ze zijn afkomstig van Apple’s internationale distributiecentrum in Ierland. Op de foto zijn drie stickers te zien met de drie beoogde namen. Het 5,4-inch toestel zou dan de ‘iPhone 12 mini’ gaan heten. De andere modellen heten iPhone 12, 12 Pro en 12 Pro Max.


De foto werd gedeeld door geruchtenlekker DuanRui op Twitter, die vorige maand ook folders over de iPad Air liet uitlekken.

Uit de hoesjes is nog niet veel af te leiden over nieuwe kleuren. Het zijn drie siliconenhoesjes in de kleur zwart met modelnummers MHL732M/A en MHLG32M/A. Dit zijn modelnummers die Apple nog niet eerder gebruikt heeft.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De naam van de Pro-modellen is gelijk aan die van de iPhone 11, maar de toevoeging ‘mini’ is nieuw. Apple heeft het al wel gebruikt voor de iPad mini, Mac mini en iPod mini.

Bekijk ook

iPhone 12 mini: alles over deze kleine iPhone uit 2020

De iPhone 12 mini is de kleinste variant in de iPhone 12-serie. Deze compacte smartphone heeft een 5,4-inch scherm en past met gemak in je broekzak. Het is bovendien de goedkoopste 5G smartphone in het assortiment. Lees hier alles over de iPhone 12 mini!

Actuele iPhone 12 mini deals

iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is de kleinste van alle iPhones van 2020. Dit toestel heeft een 5,4-inch display en is qua fysiek formaat zelfs iets kleiner dan de iPhone SE. De iPhone 12 mini heeft dezelfde specificaties als de normale iPhone 12, met onder andere ondersteuning voor 5G, een hoekiger design, een verbeterde dubbele camera en ondersteuning voor MagSafe. Er zit ook een snelle A14-chip in. Er zijn zes kleuren, waarbij paars op een later moment werd toegevoegd in april 2021. De iPhone 12 mini werd in 2021 opgevolgd door de iPhone 13 mini. Sinds 2023 vind je de mini-modellen niet meer bij Apple, maar mogelijk nog wel bij andere winkels.

iPhone 12 mini

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.