iPhone 8 draadloos opladen

Nog meer bewijs voor iPhone X: toestelnamen aangetroffen in iOS 11 code

De iPhone X is bevestigd door Apple! In de code van iOS 11 zijn zowel de iPhone X als de iPhone 8 en 8 Plus aangetroffen. Het bevestigt nog eens dat dat onze tipgever gelijk had.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De naam van de nieuwe iPhone wordt steeds minder een mysterie. Een week geleden onthulden we op iCulture.nl dat iPhone X de naam zal worden van het nieuwe topmodel en de bewijzen daarvoor stapelen zich op. In de code van iOS 11 zijn de namen aangetroffen die onze tipgever eerder al noemde: iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

IPhone X in iOS 11 code

En we noemen het… de iPhone X

Zoals eerder aangegeven zijn de iPhone 8 en 8 Plus de modellen met normale LCD-schermen, terwijl de iPhone X het nieuwe topmodel is met OLED-scherm. Terwijl andere websites beweerden dat de naam iPhone Edition zou zijn, gaf onze tipgever de naam iPhone X. Onze poll liet zien dat de naam iPhone Pro ook op heel wat stemmen kon rekenen. Maar het lijkt erop dat Apple toch voor ‘onze’ naam iPhone X gaat kiezen, die de afgelopen dagen ook was bevestigd door geruchtenverstrekker Benjamin Geskin.

Eerder vandaag werden nog meer details bekend over de nieuwe toestellen, met name voor het model met OLED-scherm en gezichtsherkenning. Zo komen er bewegende emoji die hun gezichtsuitdrukkingen aanpassen aan het gezicht van de gebruiker, zijn er meer details boven tafel gekomen over de Face ID gezichtsherkenning en zijn er nieuwe wallpapers ontdekt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2017, 19:21
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 8, iPhone X
Devices iPhone 8, iPhone X

Actuele iPhone 8 deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.