Apple Watch Blush Gold & Grey

‘Apple Watch in twee nieuwe kleuren: Blush Gold aluminium en grijs keramiek’

Apple is van plan om de Apple Watch Series 3 in twee nieuwe kleuren uit te brengen. Het gaat om Blush Gold aluminium en grijs keramiek.

Apple is van plan om de Apple Watch Series 3 in twee nieuwe kleuren uit te brengen. Het gaat om Blush Gold aluminium en grijs keramiek. Dat blijkt uit de vannacht gelekte iOS 11 Golden Master.

Apple Watch in Blush Gold en Grey

De nieuwe kleuren Apple Watch worden waarschijnlijk op 12 september gepresenteerd op het podium, als Apple de producten voor het najaar aankondigt. Eerder lekte er al informatie over de Apple Watch 4G, die voorzien is van een Digital Crown met opvallende rode stip. Mogelijk zit daarin ook de antenne verwerkt.

Apple Watch Blush Gold & Grey

Gelekte foto’s van de nieuwe Apple Watch-kleuren zijn er nog niet, dus we zullen het doen met de fragmenten uit de code (en met mockups die de komende dagen ongetwijfeld zullen verschijnen). Momenteel is de Apple Watch Edition alleen in wit keramiek verkrijgbaar. Straks komt daar dus een grijze variant bij. De aluminium Blush Gold-uitvoering zou wel eens de bestaande modellen in goud en roségoud kunnen vervangen.

Blush Gold is een donkerbruinere variant van goud, die we ook bij de nieuwe iPhones kunnen verwachten. Je kunt dan meteen een passende set aanschaffen, bestaande uit een nieuwe iPhone en Apple Watch in Blush Gold. Ben je iemand die erg veel waarde hecht aan de juiste kleur accessoires, dan kan het nog een duur grapje worden. Je zult je bureauaccessoires, matchende kabels en docks ook moeten vervangen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2017, 12:56
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, apple watch series 3
Device Apple Watch Series 3

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.