‘Apple Watch in twee nieuwe kleuren: Blush Gold aluminium en grijs keramiek’

Apple is van plan om de Apple Watch Series 3 in twee nieuwe kleuren uit te brengen. Het gaat om Blush Gold aluminium en grijs keramiek.

Apple is van plan om de Apple Watch Series 3 in twee nieuwe kleuren uit te brengen. Het gaat om Blush Gold aluminium en grijs keramiek. Dat blijkt uit de vannacht gelekte iOS 11 Golden Master.

Apple Watch in Blush Gold en Grey

De nieuwe kleuren Apple Watch worden waarschijnlijk op 12 september gepresenteerd op het podium, als Apple de producten voor het najaar aankondigt. Eerder lekte er al informatie over de Apple Watch 4G, die voorzien is van een Digital Crown met opvallende rode stip. Mogelijk zit daarin ook de antenne verwerkt.

Apple Watch Blush Gold & Grey

Gelekte foto’s van de nieuwe Apple Watch-kleuren zijn er nog niet, dus we zullen het doen met de fragmenten uit de code (en met mockups die de komende dagen ongetwijfeld zullen verschijnen). Momenteel is de Apple Watch Edition alleen in wit keramiek verkrijgbaar. Straks komt daar dus een grijze variant bij. De aluminium Blush Gold-uitvoering zou wel eens de bestaande modellen in goud en roségoud kunnen vervangen.

Blush Gold is een donkerbruinere variant van goud, die we ook bij de nieuwe iPhones kunnen verwachten. Je kunt dan meteen een passende set aanschaffen, bestaande uit een nieuwe iPhone en Apple Watch in Blush Gold. Ben je iemand die erg veel waarde hecht aan de juiste kleur accessoires, dan kan het nog een duur grapje worden. Je zult je bureauaccessoires, matchende kabels en docks ook moeten vervangen.

Bekijk ook

Nieuwe Apple Watch 4G heeft rode Digital Crown en vooraf ingestelde databundels

De Apple Watch met 4G krijgt een rode Digital Crown en speciale wijzerplaat met signaalsterkte. Ook zijn er speciale databundels vanuit de providers ingesteld.
Bekijk ook

iOS 11 lekt info over nieuwe iPhones: bewegende Animoji, Face ID en meer

Nieuwe details uit iOS 11 maken duidelijk dat de nieuwe iPhones met Animoji (geanimeerde emoji) gaan werken en dat de naam van de gezichtsherkenning Face ID wordt. Daarnaast is er nog veel meer gelekt.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.