iPhone 8 concept liggend

Praat mee: hoe moet Apple de nieuwe iPhone noemen?

Hoe moet Apple de jubileumversie van de iPhone noemen? Wordt het de iPhone 8, X, Edition, Pro of misschien wel iets anders? We zijn benieuwd naar jouw mening!

Op de iCulture-redactie weten we het zeker: Apple gaat het nieuwe jubileumtoestel niet de iPhone 8 noemen. Maar wat vind jij? Moet Apple kiezen voor de alom bekende naam iPhone 8 die nu al maandenlang circuleert, of heb je liever de X, Edition of Pro?

Moet Apple er misschien iPhone 8X Pro Edition van maken, zodat iedereen aan z’n trekken komt? Misschien heb jij wel een suggestie voor een nog betere naam. We zijn benieuwd hoe jij erover denkt!

Inmiddels is Apple begonnen met het inlichten van de grote providers die de nieuwe iPhone gaan verkopen. Dat betekent ook dat de knoop over de naamgeving is doorgehakt en dat de marketingmaterialen klaarliggen. Wat staat er op de doosjes en de posters? Een zwarte iPhone met het mysterieuze teken X? Of toch het cijfer 8, dat een symbool is voor oneindigheid? Edition, om aan te geven dat het een eenmalig model is? We zijn benieuwd hoe jullie erover denken!

Is de poll niet goed zichtbaar? Vul ‘m dan in via deze link!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2017, 11:18
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 8
Devices iPhone 8, iPhone X

Actuele iPhone 8 deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.