Nieuwe wallpapers ontdekt in iOS 11: retro regenboog, bloemen en diepzwart

Er zijn nieuwe wallpapers ontdekt in iOS 11 GM, waaronder retro regenboog, bloemen, ruimte en diepzwarte OLED-wallpapers.

Apple is van plan om in iOS 11 een serie kleurrijke wallpapers mee te leveren. Het gaat om retro-wallpapers met regenboog, aarde en bloemen. Er zitten ook een paar diepzwarte wallpapers bij, die ideaal zijn voor de toekomstige OLED-schermen.


iOS 11 wallpapers regenboog en maan

iOS 11 wallpapers met retro-regenboog

Hierboven zie je de wallpapers met regenboog en aarde. Ze zijn gevonden in de iOS 11 Golden Master, die begin volgende week beschikbaar komt voor ontwikkelaars. Gewone gebruikers zullen dan nog een paar dagen moeten wachten, voordat ze iOS 11 kunnen installeren.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Opvallend is dat de iOS 11 GM veel nieuwe wallpapers bevat, waaronder een aantal gloednieuwe. Er zitten 7 retro-wallpapers (‘Heritage’) in de collectie, die ongetwijfeld populair zullen worden. Voor mensen die de iPhone met OLED-scherm gaan aanschaffen zijn er diepzwarte wallpapers, drie nieuwe wallpapers met de aarde (waarvan er eentje sterk doet denken aan die van de originele iPhone) en zes wallpapers met bloemen.

wallpapers iOS 11 bloemen aarde

Je kunt ze:

LET OP! Deze links werken niet als je dit artikel leest in de iCulture-app. Kopieer de link naar een app waarmee je zipbestanden kunt openen (zoals GoodReader, zie screenshots hieronder). Of open het zipbestand op de desktop. Daarna kun je de wallpapers airdroppen naar je iPhone of iPad.

Wallpapers zipbestand uitpakken in GoodReader

Bekijk ook

Zipbestanden gebruiken op iPhone en iPad

Zipbestanden openen op de iPad en iPhone doe je met de standaardfuncties in iOS, maar je kunt ook gebruik maken van apps van derden zoals GoodReader, Transmit en Zip Browser. In dit artikel leggen we de mogelijkheden uit van zipbestanden inpakken en uitpakken.

Drie wallpapers zijn uitsluitend voor de iPhone, waarbij opvalt dat de zwarte ruimtefoto’s ook op de iPad beschikbaar komen. Bovendien zit er een volledig zwarte wallpaper bij, ook voor de iPad. Ze zijn allemaal stilstaand, dus geen dynamische met animaties.

In de iOS 11 GM is overigens ook informatie gevonden over nieuwe AirPods en meer details over de 4G-versie van de Apple Watch Series 3. Verder is er nog meer bekend over Face ID en zijn er nieuwe, bewegende emoji (Animoji) ontdekt.

Bekijk ook

iOS 11 lekt info over nieuwe iPhones: bewegende Animoji, Face ID en meer

Nieuwe details uit iOS 11 maken duidelijk dat de nieuwe iPhones met Animoji (geanimeerde emoji) gaan werken en dat de naam van de gezichtsherkenning Face ID wordt. Daarnaast is er nog veel meer gelekt.

Het duurt nog maar een paar dagen tot Apple’s grote iPhone-event. Apple zal de nieuwe wallpapers waarschijnlijk niet uitgebreid gaan bespreken, maar het is een leuke bonus voor mensen die weer eens iets nieuws willen. Weet je niet hoe het werkt met een wallpaper instellen op de iPhone of iPad? Dan vind je hieronder een extra tip.

Bekijk ook

Zo kun je een andere iPhone wallpaper instellen

Hoe kun je een leuke nieuwe wallpaper instellen op je iPhone, iPad of iPod touch? In deze tip lees je alles over wallpapers downloaden, zelf maken en wallpaper instellen.
Bekijk ook

Nieuwe Apple Watch 4G heeft rode Digital Crown en vooraf ingestelde databundels

De Apple Watch met 4G krijgt een rode Digital Crown en speciale wijzerplaat met signaalsterkte. Ook zijn er speciale databundels vanuit de providers ingesteld.
Bekijk ook

Apple werkt aan vernieuwde AirPods, verklapt door iOS 11 GM

Er zijn nieuwe AirPods gelekt via de Golden Master van iOS 11. Apple is van plan om een nieuwe versie uit te brengen, met het statuslampje aan de buitenkant.
Bekijk ook

iOS 11 lekt info over nieuwe iPhones: bewegende Animoji, Face ID en meer

Nieuwe details uit iOS 11 maken duidelijk dat de nieuwe iPhones met Animoji (geanimeerde emoji) gaan werken en dat de naam van de gezichtsherkenning Face ID wordt. Daarnaast is er nog veel meer gelekt.

iOS 11

Lees alles over iOS 11, de grote update die in september 2017 verscheen. Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. De opvolger is iOS 12 voor iPhone en iPad.

iOS 11

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.