Reacties voor: Het perfecte verjaardagscadeau: een collectie iPhones van de afgelopen 10 jaar

De CEO van MacPaw kreeg op zijn verjaardag een unieke collectie iPhones van de afgelopen 10 jaar, om zijn Apple-museum compleet te maken.

Reacties: 10 reacties

  1. Ze hebben hun huiswerk niet goed gedaan 🙂 De ‘release date’ van de eerste iphone was niet ‘January 2007’. Toen heeft Steve hem voorgesteld. maar hij ging pas maanden later in de verkoop. En de iphone 3GS voor de Iphone 3G? Hij moet ze even herschikken vrees ik 😉 Voor de rest wel een leuke collectie…

  2. Hebben we als Apple fan niet allemaal ons eigen museum ? 🙂

  3. Origineel geplaatst door mhoutman
    Hebben we als Apple fan niet allemaal ons eigen museum ? 🙂

    Ja, mijn la! 🗄

  4. @020: Precies!
    En mijn vrouw maar klagen dat die vol oude mobieltjes ligt, het zijn gewoon museumstukken!

  5. Origineel geplaatst door Maarten
    Ze hebben hun huiswerk niet goed gedaan 🙂 De ‘release date’ van de eerste iphone was niet ‘January 2007’. Toen heeft Steve hem voorgesteld. maar hij ging pas maanden later in de verkoop. En de iphone 3GS voor de Iphone 3G? Hij moet ze even herschikken vrees ik 😉 Voor de rest wel een leuke collectie…

    Die realeasedatum viel mij ook gelijk op. Slordig foutje.

  6. Mooi… zou ie ook de 20th Anniversary Mac hebben? Die heb ik dan weer wel 😉

  7. Geinig.
    Maar die ene app die ze uitbrengen heet niet Setup, maar Setapp.

  8. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Mooi… zou ie ook de 20th Anniversary Mac hebben? Die heb ik dan weer wel 😉

    Haha, leuk om in je ‘collectie’ te hebben, maar wat een ongelooflijk lelijk, duur en (vanwege de prijs) behoorlijk geflopt apparaat is dat … Ik hoop voor je dat je niet de volle prijs betaald hebt.

  9. Leuk cadeau en een leuk bedrijf. Één van de weinige software apps die echt regelmatig gebruik (cleanmymac). Software werkt altijd als een trein en wekelijks kan je de klok erop gelijk zetten dat de updates weer klaar staan. Echt een bedrijf die werk maakt van het continu perfectioneren van software. Setapp is ook zeer interessant en een zeer gewaagd business model. Ik hoop dat ze slagen. Zelf gebruik ik niet genoeg software dat het een abonnement rechtvaardigt maar het idee is denk ik goud.

  10. Mijn museum begint ook al een aardige omvang te krijgen. Misschien een beetje off topic maar ik wil graag ook van die mooie kleine blanco plastic displays bij mijn Apple verzameling plaatsen, iemand enig idee waar ik dit zou kunnen krijgen voor niet al te veel centen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.