Logitech CREATE toetsenbord met Apple Pencil voor 9,7-inch iPad Pro.

Logitech CREATE-toetsenbord voor 9.7 iPad Pro heeft ruimte voor Apple Pencil

Het verlichte Logitech CREATE-toetsenbord voor de iPad Pro is nu ook beschikbaar voor de 9,7-inch iPad Pro. Deze versie bevat net als de grote variant verlichte toetsen, maar heeft als extraatje plek om je Apple Pencil op te bergen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Logitech CREATE toetsenbord met Apple Pencil voor 9,7-inch iPad Pro.
Het handige Logitech CREATE-toetsenbord dat verscheen bij de release van de 12,9-inch iPad Pro, is nu ook beschikbaar voor de 9,7-inch versie van Apple’s nieuwste tablet. Het Logitech CREATE-toetsenbord maakt gebruik van de Smart Connector voor de koppeling tussen het toetsenbord en de iPad Pro, waardoor het ook niet nodig is om het toetsenbord apart op te laden.

Logitech CREATE toetsenbord voor 9,7-inch iPad Pro.

Logitech CREATE met Apple Pencil-houder

De nieuwe versie van het Logitech CREATE-toetsenbord is nagenoeg hetzelfde als de 12,9-inch versie, maar heeft wel enkele verschillen. De grote versie is beschikbaar in rood, zwart, zwart met zilver en blauw met zilver, maar de nieuwe kleinere versie is alleen beschikbaar in compleet zwart of compleet blauw. Wel heeft deze versie nog een handige extra functie, want binnenin is plek vrijgemaakt om de Apple Pencil op te bergen. Deze mogelijkheid heeft de grote versie van het toetsenbord niet.

Verder bevat deze nieuwe versie ook de verlichte toetsen waarvan de helderheid zelf in te stellen is. Zoals gezegd wordt de Smart Connector gebruikt om de verbinding te leggen tussen het toetsenbord en de iPad Pro, terwijl hij zo ook wordt voorzien van stroom. Logitech is één van de weinige bedrijven die volop gebruikmaakt van de Smart Connector. Naast dit Logitech CREATE-toetsenbord, heeft de accessoiremaker ook de Logi Base uitgebracht. Dit is een dock om je iPad Pro mee op te laden terwijl hij in een horizontale positie staat.

Het nieuwe Logitech CREATE-toetsenbord voor de 9,7-inch iPad Pro is beschikbaar voor €139, een tientje goedkoper dan de grote versie. Hij is onder andere te bestellen via de website van Logitech. Wil je weten of dit toetsenbord wat voor jou is, lees dan onze review van de Logitech CREATE voor de 12,9-inch iPad Pro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2016, 11:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad pro, logitech, toetsenbord
Device iPad Pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.