IndieVice cameraset

IndieVice maakt van je iPhone een handheld camera

Maak van je iPhone een professionele hand-held camera met de IndieVice. Met deze handige tool kan je straks microfoons, lenzen en andere accessoires toevoegen om het maximale uit je iPhone-camera te halen.

IndieVice camera-set

Veel mensen gebruiken de iPhone-camera voor professionele doeleinden. Zo heb je fotografen, journalisten en skateboarders die het liefst alles met de iPhone opnemen. De IndieVice speelt daar handig op in en verandert je iPhone is een professioneel uitziende handheld camera. Er wordt hard gewerkt om in september de eerste exemplaren op de markt te hebben.

IndieVice-camera met vrouw

IndieVice brengt alles in beeld

De IndieVice moet ervoor zorgen dat iPhone-foto’s en -video’s naar een nog hoger niveau worden getild. Met verwisselbare objectieven zorg je ervoor dat je altijd het gewenste shot krijgt. Zo kunnen skateboarders gebruikmaken van een fish-eye-lens en journalisten van een wide-angle. Wanneer je beeld én geluid moet opnemen kun je op één van de mounts een externe microfoon aansluiten. Op die manier krijg je een professionele cameraset met het gemak van de iPhone. De iPhone schuif je er aan de voorkant in en sluit je aan op de lens. Met een handige greep op de bovenkant kan je de camera makkelijk dragen terwijl je onderweg bent naar je volgende fotoshoot.

IndieVice cameralens

De IndieVice bevindt zich op dit moment nog in de ontwikkelingsfase, maar de mogelijkheden om het product straks uit te breiden zijn nu al enorm. Zo zijn er straks verschillende objectieven, mounts en andere accessoires bij te bestellen. Een voorbeeld daarvan is de GoPro-mount: zet de GoPro op de voorkant van de IndieVice en gebruik je iPhone als view-finder, in combinatie met de GoPro-app. Zo kun je de geweldige kwaliteit van de GoPro-lens combineren met het scherm van de iPhone en het gemak van de IndieVice, ideaal!

IndieVice cameraset

De mannen uit Canada zijn inmiddels ruim een jaar bezig met het project en hebben het product twee maanden geleden een volledig re-design gegeven. Aanvankelijk probeerden ze geld in te zamelen via Indiegogo, maar die campagne is gestopt. Nu is het plan om de eerste leveringen op 30 september uit te sturen. De uitvinders zijn erg positief over de toekomst, maar zoals met elk product dat nog niet af is: zorg dat je geen honderden euro’s overmaakt voordat je het in handen hebt. Mocht je interesse hebben, dan kun je je via de site aanmelden om per mail op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en prijzen.

IndieVice met GoPro

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2016, 11:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, foto's, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.