Leather Apple Pencil Grip.

Deze Leather Grip voor Apple Pencil van Pad & Quill zorgt voor extra houvast

De Leather Grip van Pad & Quill voor de Apple Pencil moet zorgen voor extra grip. Bovendien geeft dit accessoire de Apple Pencil een extra clip en raak je het dopje aan de bovenkant nooit meer kwijt.

Leather Apple Pencil Grip.
De Apple Pencil is een handig hulpmiddel om mee te tekenen op de iPad Pro. We waren onder de indruk van het accessoire in onze Apple Pencil-review, maar we hadden wel twee punten voor verbetering. Zo is de Apple Pencil nogal glad en raak je het dopje nogal makkelijk kwijt. De Leather Grip van accessoiremaker Pad & Quill lost deze problemen op.

Leather Grip van Pad & Quill voor Apple Pencil

De Apple Pencil is nu een tijdje beschikbaar, maar er zijn nog maar weinig accessoires voor te verkrijgen. De Leather Grip van Pad & Quill moet echter het ultieme maatje voor de fanatieke Apple Pencil-gebruiker zijn. De Leather Grip bestaat uit twee delen. Op de plek waar je de Apple Pencil vasthoudt, schuif je een leren kokertje. Deze moet ervoor zorgen dat de Apple Pencil minder snel uit je handen glijdt. Het andere gedeelte van de Leather Grip plaats je bovenaan de Apple Pencil.

Leather Apple Pencil Grip bovenkant.

Dit bovenste deel bestaat op zichzelf ook weer uit twee onderdelen die met een lederen tussenstukje aan elkaar verbonden zijn. Het langere kokertje plaats je bovenaan en bevat een clip. Deze zorgt er niet alleen voor dat je Apple Pencil niet meer zo snel van tafel rolt, maar geeft je ook de mogelijkheid om de pen aan bijvoorbeeld je iPad-hoes vast te klemmen. Het kleine stukje erboven bevestig je vervolgens aan de dop van de Apple Pencil. Hierdoor raak je deze niet meer kwijt als je de Apple Pencil op gaat laden.

Leather Apple Pencil Grip voor iPad Pro.

De Leather Grip van Pad & Quill is gemaakt van Amerikaans leder en de stiksels zijn met de hand afgewerkt. Het accessoire komt beschikbaar in drie kleuren, namelijk zwart, lichtbruin en donkerbruin. De Leather Grip komt begin april beschikbaar en kost $49,95 en is te bestellen van de website van Pad & Quill. Het accessoire wordt dan vanuit Amerika verscheept.

De hoes komt dan waarschijnlijk net op tijd voor de nieuwe iPad Pro-modellen die mogelijk in maart onthuld worden. Wij hebben ook al een wensenlijstje gemaakt voor de Apple Pencil 2, maar of Apple daadwerkelijk met een nieuw model komt valt nog te bezien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2017, 20:45
Categorie Accessoires
Onderwerp apple pencil

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.