Kenu-Stance

De Kenu Stance is een piepklein, opvouwbaar iPhone-statief

De Kenu Stance is een piepkleine statief voor je iPhone, die je in de Lightning-poort vastklikt. Handig voor het maken van foto's, of het bekijken van video's.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Kenu-Stance

Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om je voordeel te doen met een iPhone-statief. Met de Kenu Stance heb je altijd een driepoot op zak, die je gemakkelijk vastklikt in de Lightning-poort van je iDevice.

Kenu Stance: klein iPhone statief

De Stance is nog geen acht centimeter lang, en past daarom gemakkelijk in je tas of broekzak. De drie pootjes zitten bij elkaar, en klap je uit als je ze wilt gebruiken.

Kenu-Stance-Liggend

Verstelbare pootjes

Door de bovenkant in de Lightning-poort van je iPhone te pluggen zit je iPhone stevig vast, en je kunt de pootjes verstellen om hem in de juiste positie te zetten.

Het mini-statiefje komt bijvoorbeeld van pas als je video’s wilt kijken zonder je toestel vast te houden, Facetimegesprekken voert of met de zelfontspanner een foto wilt maken.

Lees ook: Pocket Tripod: iPhone-statief ter grootte van een pinpas

Kenu-Stance-DichtOmdat de plug waar je de iPhone aan bevestigt, vast zit aan een balletje, kun je hem vrij ronddraaien. Ook krijg je er een Lightning Cable Adapter bij, zodat je de iPhone ook op kan laden als hij in de Kenu Stance zit.

Veilig voor je Lightning-poort?

Volgens de makers geleidt het verbindingsstuk geen elektriciteit, en zal hij je Lightning-poort ook niet beschadigen. Wel is het slim om niet te wild met je iPhone te draaien als hij met de Kenu Stance verbonden is, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

De Kenu Stance werkt met alle iPhones en iPod Touch-modellen die een Lightning-poort hebben. Via de website van Kenu kun je een exemplaar bestellen voor 24 dollar, exclusief verzendkosten. Leuk detail: na afloop kun je de Kenu Stance ook gebruiken als flessenopener.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2016, 19:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, statief
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.