Apple Music James Corden

Lachen met James Corden in de nieuwste Apple Music-reclamespot

Comedian James Corden stelt in een reclamespotje voor Apple Music allerlei maffe ideeën voor. Zouden Apple-topmensen Eddy Cue, Jimmy Iovine en Bozoma Saint John erin geloven?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

James Corden, Eddy Cue, Jimmy Iovine en Bozoma Saint John… allemaal zijn ze te zien in de nieuwste reclamespot voor Apple Music. Het is een van de grappigste, maar tegelijk ook een van de meest voorspelbare reclamespotjes die Apple ooit maakte.

Apple Music James Corden

Talkshow-presentator James Corden is bekend van Carpool Karaoke, de show die Apple kortgeleden overnam. We zagen Corden eerder al in een spotje met Tim Cook aan het begin van het iPhone-evenement. Nu zijn een paar andere topmensen aan de beurt.

James Corden als David Bowie
Het spotje volgt een bekend stramien: Corden is de grappenmaker en zit in een vergaderkamer met Apple-topmensen. Hij komt met de meest bizarre ideeën om Apple Music te promoten, bijvoorbeeld om zich te verkleden als David Bowie, Slash en Pharrell. In het filmpje zien we Pharrell zelf het idee afwijzen. Terwijl Corden met steeds gekkere ideeën komt wordt hij onderbroken door Saint John, Cue en Iovine, die vinden dat de reclameboodschap wat meer naar voren moet komen. De kijkers moeten weten dat er 40 miljoen nummers zijn, duizenden handgemaakte afspeellijsten en de mogelijkheid om offline te luisteren.

Eerder schakelde Apple ook al bekende mensen in om Apple Music te promoten, maar meestal ging het daarbij om muzikanten. Apple-topmensen zijn zelden in spotjes te zien. Dat Corden reclame maakt voor Apple Music heeft te maken met de deal die hij met Apple sloot. Er zal een exclusieve spin-off van Carpool Karaoke komen, waarin bekende sterren in de auto kruipen om mee te zingen met bekende nummers. Maar Corden zal daarbij waarschijnlijk niet meer de presentator zijn.

Gisteren kwamen er nog reclamespotjes uit voor de iPhone 7 en de Apple Watch Series 2, waarin vooral de waterbestendigheid, de camera en de fitnessfuncties werden benadrukt. Verder is er sinds 18 september ook nog het Apple Music Festival in Londen, dat nog tot 30 september duurt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2016, 9:15
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerpen apple music, reclamespot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.