Tweetbot voor iPhone en iPad.

Tweetbot 4.5 heeft rijkere notificaties en notities bij profielen

Tweetbot 4.5 heeft verbeteringen voor iOS 10 gekregen, plus extra functies zoals notities bij gebruikersprofielen en rijkere notificaties.

Tapbots heeft een update voor Tweetbot uitgebracht, met wat aanpassingen voor iOS 10. De notificaties in de app zijn voortaan iets rijker. Je ziet niet alleen het bericht, maar ook de gebruikersnaam van de verzender. Vette tekst maakt het iets beter leesbaar. Maar je kunt nog steeds niet de hele conversatie of het hele DM-gesprek zien vanuit de notificatie. Ook kun je nu eigen notities toevoegen aan een profiel.


Tweetbot voor iPhone en iPad.

Tweetbot: rijkere notificaties, notities bij profielen

Die notities zijn bedoeld om snel te kunnen zien waarom je iemand volgt. Zo zou iemand die veel weet van Apple kunnen voorzien van de notitie ‘Apple-expert’ om snel te weten waar iemand ook alweer in uitblinkt. Je zou zo’n persoon natuurlijk ook in een Twitter-lijst ‘Apple-experts’ kunnen zetten, maar dat wli je misschien niet. De notities zijn privé en zijn te synchroniseren via iCloud. Je vindt ze via je gebruikersprofiel door op het tandwiel te tikken.

Nieuw is ook de mogelijkheid om geverifieerde accounts (met een blauw vinkje) te filteren. Zo kun je ervoor kiezen om alleen berichten te zien van geverifieerde accounts, of om de berichten van geverifieerde accounts juist tijdelijk te blokkeren. Over blokkeren gesproken: bij het muten van bepaalde woorden wordt nu ook rekening gehouden met letters met accenten. Wil je bijvoorbeeld geen berichten met ‘Pokemon’ meer zien, dan zul je voortaan ook geen ‘Pokémon’ meer in beeld krijgen.

Tweetbot en iOS 10

iOS 10 verscheen een week geleden en Tweetbot heeft alvast gebruik gemaakt van de nieuwe mogelijkheden in deze update. Zo bladert de app nog soepeler dankzij performanceverbeteringen in iOS 10. Helaas heeft Tapbots nog geen gebruik gemaakt van de nieuwe mogelijkheid om Siri te gebruiken in berichtenapps, zodat je bijvoorbeeld makkelijker DM’s kunt sturen. Misschien volgt dat in een volgende update. Bestaande gebruikers van Tweetbot 4 kunnen gratis updaten, terwijl nieuwe gebruikers €9,99 betalen.

Pastebot voor Mac

Ondertussen: Pastebot voor Mac
Tapbots is ondertussen ook bezig met een publieke beta van Pastebot voor Mac, een app waarmee je stukken tekst kunt kopiëren tussen apps en apparaten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2016, 10:20
Categorie Apps
Onderwerpen tweetbot, twitter
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.