iPhone 8 Plus dubbele camera

‘Toestellen van 2018 krijgen functies van de iPhone X, maar dan goedkoper’

Apple zou in 2018 dezelfde technieken van de iPhone X willen gebruiken, maar de toestellen worden goedkoper. Dat zeggen Chinese bronnen.

Apple werkt aan nieuwe toestellen die de codenamen ‘Lisbon’ en ‘Hangzhou’ hebben. Ze zullen veel functies hebben die je ook in de iPhone X vindt, maar dan goedkoper. Dat zeggen bronnen binnen de Chinese toeleveringsketen.

iPhone 8 Plus dubbele camera

iPhones van 2018: dezelfde techniek, maar goedkoper

De iPhone 8s, iPhone 9 of hoe de toekomstige toestellen ook gaan heten, zullen veel technologieën bevatten die je nu exclusief op de iPhone X vindt. Dat zegt de Chinese Economic Daily op basis van bronnen uit de toeleveringsketen. Apple zou rekening houden het met feit dat Chinezen erg op de prijs letten. Als de namen ‘Lisbon’ en ‘Hangzhou’ kloppen, dan zou Apple voor het eerst namen van steden gebruiken. De iPhone 8 had codenaam Ferrari, maar Apple gebruikt ook codes zoals D20 voor de iPhone 8 en D22 voor de iPhone X.

Wat doet Apple volgend jaar met de iPhone X?
Volgens de Japanse site Macotakara zou Apple zo’n €100 van de prijs af kunnen schaven bij de toekomstige modellen. Wat er in 2018 gebeurt met de iPhone X is een kwestie van afwachten. Blijkt het een eenmalig jubileummodel, of is Apple van plan om ook van de X opvolgers uit te brengen? De geschiedenis biedt daarvoor geen aanknopingspunten, want dit is het eerste jaar dat Apple in dezelfde periode twee verschillende modellen heeft uitgebracht. Over een week begint overigens de iPhone X pre-order en er wordt verwacht dat heel wat mensen op dit toestel hebben gewacht om te upgraden. Je betaalt in Nederland en België €1159 voor het instapmodel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2017, 21:17
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone X
Devices iPhone 2018, iPhone X

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.