iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 19 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 19 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag las je op iCulture dat Apple Pay eindelijk naar Nederland lijkt te komen. In november zou het al zover moeten zijn, maar de bronnen zijn nog niet zo heel zeker. Andere landen zoals Duitsland, Polen, Zweden en de andere Scandinavische landen zouden ook op de nominatie staan. Maakt Apple op het einde van het jaar nog even een eindsprintje? Ook hebben we tips voor ongemerkt klokkijken, screenshots van je Apple TV maken en vragen typen naar Siri, zonder te praten. Je ziet: welk Apple-apparaat je ook hebt, we hebben op elk gebied wel een handige tip. Tot besluit nog een verzoekje: maak ons blij en stem op ons! Dankzij jullie steun doen we een gooi naar de titel Website van het Jaar.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Street Fighter IV CE (€5,49, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Prijsverlaging, drie nieuwe vrouwelijke hoofdpersonen en nieuwe spelopties.
  • SoundShare (gratis, iPhone, iOS 8.2+) - Nieuw uiterlijk en Party Mode.
  • Ulysses (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.4+) - Volledig aangepast voor iOS 11 en met ondersteuning voor Drag & Drop.
  • Chrome - webbrowser van Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Twee nieuwe Vandaag-widgets en Drag & Drop op de iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.