Pokémon Go Halloween.

Halloween-event voor Pokémon Go aangekondigd: derde generatie onderweg

Halloween komt naar Pokémon Go, inclusief gloednieuwe Pokémon! De eerste Pokémon van de derde generatie worden tijdens het Halloween-event aan Pokémon Go toegevoegd. Check hier alle details!

Net als vorig jaar komt Niantic ook dit jaar met een Pokémon Go-evenement tijdens Halloween, zo hebben ze zojuist aangekondigd. Deze keer is het extra speciaal, want tijdens het evenement worden enkele Pokémon van de derde generatie aan de game toegevoegd. Dat betekent dat je weer meer Pokémon kunt vangen. Maar ook de rest van de derde generatie komt eraan.

Pokémon Go Halloween.

Pokémon Go Halloween 2017 met derde generatie

In augustus schreven we nog dat de derde generatie Pokémon al gespot was in de nieuwste versie van de game en nu is het zover: de derde generatie Pokémon wordt toegevoegd. Echter gaat het niet om alle nieuwe 135 Pokémon die meteen te vangen zijn. Het gaat om Sableye, Banette, Dusclops en andere Ghost-Pokémon uit de derde generatie die hun opwachting maken. Voor de overige Pokémon van de derde generatie is er wel goed nieuws, want deze verschijnen vanaf december in Pokémon Go. De Pokémon van de derde generatie verschijnen dus niet allemaal direct. Behalve enkele nieuwe Pokémon van de derde generatie, kun je ook een speciale Pikachu met Halloween-muts vangen. Spook-Pokémon als Gastly en Drowzee verschijnen ook vaker tijdens Halloween.

Als je tempo wil maken met het vangen en evolueren van nieuwe Pokémon, dan is Halloween een goed moment. Tijdens het Halloween-event, dat loopt van vrijdag 20 oktober (21:00) tot en met donderdag 2 november (21:00), krijg je namelijk twee keer zoveel Candy bij het vangen van Pokémon en het uitbroeden van eieren. Ook bij een transfer van Pokémon naar de professor krijg je meer Candy dan normaal. Bij de Buddy-functie, ontvang je twee keer zo snel Candy door te wandelen. Om je voor te bereiden op de derde generatie, kun je speciale item boxen aanschaffen met Raid-passen en Super Incubators.

Het Halloween-event van Pokémon Go start op vrijdag 20 oktober en duurt tot 2 november.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2017, 15:19
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.